damn

Idag är jag helt död, tror jag kommer bli sjuk. Usch! Tränat endel och direkt känner jag efter lite för mycket. Vill inte bli sjuk, vill få bort lite kilon. Ca 15-20kg? Så tjock känner jag mig... Kul att Nattis och Hanna börjar bli träningssugna, var ute på en springtur igår. Nu ska jag bota min förkylning med alla slags vitaminer, örter och andra huskurer.
Over and out, Anna.

Burn baby, burn!

Var uppe vid fem idag och drog ett träningspass, så viktigt! Har varit så sjukt oinspererad på träning nu sista två veckorna, usch! Hoppas bara att jag orkar vända mitt negativa tänk, blir så allmänt negativ av att inte träna. Kände verkligen hur endorfinerna sprutade ut i min kropp imorse, dra nog ett kvällspass med, mycket att ta igen!
Drömkroppen, den här bilden är sjukt inspererande !


The appartment

Städning på gång i min lilla etta, tycker verkligen om den! Den är tyvärr uppsagd, ska flytta till större snarast. Med hjärtat så klart.

Friday night !

Riktigt mysig fredagskväll avverkades igår! Först käk med mannen sen vin med the girls. Love it.


Mina alientjejer? Älskar spontankvällar !

Kvalitetstid

Blivit lite torsdagsfika idag trots allt idag, och lite lägenhetsvisning. Hunnit med mycket idag så ikväll blir det slappa ! Tyvärr fått en riktigt surt besked, varför kunde inte livet flyta på så bra som det gjort hittills. Fan ! Men allt löser sig med tiden.

Lagfest

Mycket festligheter på senaste tiden, kan det bero på alla fotbollsfester nu på senhösten!? Jo kanske det, blev i alla fall två, nästan tre. Eftersom södra vi IF och G-goif hade slagit ihop sina på pumpen, riktigt mycket drag!



Årsfester kan vara det roligaste med fotboll och jag älskar fotboll.


Love is the drug

Ständigt upptagen med att vara förälskad just nu, har inte tid med något annat. "Glömmer" bort alla måsten som städa, träna, betala räkningar.. upps !

Idag har jag, Nattis och Anton varit och myst loss i Västervik, lager 157 och donken besöktes.
Kan inte rå för att vilja spendera varenda sekund med denna snyggingen!

Och häromdagen kom jag hem till ett varmt bad med rosenblad, rosor och ljus.
Me like him alot.


Weekend of

Fredag, veckans bästa dag ! Jobbar till tolv sen är det helg som gäller för hela slanten. Blir mys-fredag med min Anton och lördagen kommer det bli lagfest men G-tjejerna. Kommer bli ganska nyktert ser det ut som, fortfarande helt alkoliserad sen sommaren! Hårdaste sommaren på länge ! Nu är det snart frulle på jobbet, hot to go. Xoxo

När vi var unga, vandrade vi stockholms gator som kungar.






Smile like you mean it


Var på alvs avslutning igår och såg på teater, raketer och massor med barn. Hittade även Nattis på Majkens och chokladfudge på marknaden. Jättemysig dag som avslutaes i badet, hög mysfaktor. Idag är jag tillbaka på jobbet och trivs bara mer och mer! Planen är att dra till gymmet efter så klart, nu ska här brännas kalorier.  Förhoppningsvis får jag med mig Michan.
Puss och kram ha en bra dag !

Got to work out

Tydligt att folk tycker att jag ska träna mer.. ni då tjockisar!? Juste.

And of she go !

Hockey-times

Ska stödja VH till en seger till, kul att se på hockey när det går så bra som det gör. Fattar noll vad som händer på plan, trots det är det jättegod stämning. Hoppas hinna med att träffa Kajsa och se på nya lägenheten hon skaffat med pojkvännen. Kan bli en sen kväll, kul att jag börjar klockan sex imorgon känner jag. Eller inte!?
                 
Michan ska med och hålla mig sällskap som tur är, blir det nog lite fnitter! xoxo.

It started out with a kiss, how did it end up like this.


Älska låten.

RSS 2.0