New ways to feel good



Love my new hair ! Snart ska det i lite löshår med, great!

Me and my babe

Nu börjar shoppingsdagen gå mot sitt slut och vi ska dra oss hemåt. Riktigt mysig dag måste jag säga, helt slut efter allt fyndande! Kosta Boda kan jag verkligen rekommendera om man är sugen på bra shopping, mycket billiga märkeskläder. Fick med mig tre par jeans, och Anton ska vi inte prata om. Han shoppade loss, bland annat en jättesnygg collage-jacka.


Hopplöst förälskad

Vill att mitt hjärta ska komma hem från fotbollsträningen och mysa med mig. Mycket fotboll och annat, ser varandra kanske en kväll i veckan. Båda har fullspäckat schema med fotboll och allt annat som tillhör vuxenlivet. Imorgon blir det Anna&Anton-dag, åker iväg en sväng och slappnar av. Blir lite shopping på Kosta boda, sen får vi se var det slutar. Firar ju halvårs imorgon och är fortfarande hopplöst förälskad <3


Fucking tired

Ute på en liten morgon pw, tidigt uppe idag och köra Nattis till jobbet. Så när jag nu ändå är uppe så här tidigt får det bli lite nytta gjort! Bränna fett är aldrig fel. I solsken dessutom, kan inte klaga.


Springtime

Vårstädat hela lägenheten, möblerat om och lagat mat. Hemmafrun Anna i farten, kan om jag vill!


Bye Bye

arbetslös.se


Trött !

Efter fyra timmars träning igår var vi värda lite pizza tycke våran kära tränare, lite gott! Och lite träningsvärk jag har!? Nu dricker jag mitt kaffe och ska snart ge mig iväg på träningshelgens andra dag. Känns riktigt bra att ta ut sig lite fysiskt och inte bara psykiskt, är lite psykiskt utmattad tror jag. Mycket som snurrar i skallen!


Sleepy town

Nu blev jag trött, sitter på tant grön och snackar skit! Saknar soffan nu, vill ta en liten lur. Med min babe!? Som jobbar..


New hair


Diggar min nya färg!? Awsome !

Got to work !

What to do? Extra-knäcker hos Nattis nu när jag inte jobbar så mycket på gamla jobbet. Vi fjantar oss ganska mycket, inte mycket blir gjort. Blivit lite rullbords-race, skitsnack och snickers-mums.


Haters shame on you

Kul med besöksrekod på bloggen i veckan, när min blogg är som tråkigast! Uppskattar trotts allt att ni kikar in ibland, fast det bara handlar om mitt ganska oglamorösa liv för tillfället. Blir inte mycket glammigare än så här, but me love it ! Skriver mer ikväll <3


Monday again?

Lite fort veckorna går eller? Måndag idag då, det ända jag planerat in är en springtur med mamsen. Kondisen var är du? Kom tillbaka? Allmännt trött och hängig by the way, inte sjuk men bara trött!
 
Ska fråga syster-yster om vi kan skypa lite vid nio-tiden?

...

Anton och jag drog ut till landet och fick mat av mamsen idag, mumma. Där fixade vi sommardäck och tvättade min pärla till bil. Den måste också få känna sig lite sommarfin.


Chillin at work

Dricker kaffe på jobbet i trevligt sällskap, nya naglar kirrade också. Längtar hem till mys-kväll och helg, efter snart 11,5 timmar på jobbet. Två kollegor som har semester så fick gå in och ta dubbelpass. Nice med kosing !


Allt och ingenting

Sitter och äter kvälls med grabben, hur trött som helst och längtar efter helg! Bara ett jobbpass kvar sen jävlar blir det slappa.. Och spela fotboll, kul att jag värvat både Thesa och Emelie till laget. Grymt kul, Thesa och jag dampade sönder i bilen hem idag efter träningen. Jag dog av skratt! Blir riktigt kul att spela i sommar, längtar !


Grym kväll !

Jävligt bra kväll igår, mycket folk, mycket skratt. Och jag drack alkohol på första gången på 97 dagar, hade tänkt att vara nykter i 100 dagar. Men fick göra ett undantag och ångrar det verkligen inte, sjukt bra kväll.

Första drinken med alkohol för 2012. Mumma !

Statt-crew, fan va kul det ska bli att jobba med er igen!

Fler folk.

Shot innan vi drog ut och gjorde Köket osäkert.

Mums!?

xoxo. Anna

Key of awsome


Taggar partey !

Bildbomb

Blivit mycket familj, fotboll och jobb senaste veckan. Även lite fest, inte haft en lugn stund till att sätta mig vid datorn en sekund. Hektisktliv.se!





Lillkussen har varit på besök så det har blivit lite bäbismys. Hur söt du vill, vill också ha en liten snart! Får snacka med Anton, blir nog om ett par år. Eller?

RSS 2.0