It's called a lance, hello

Har försökt ringa min kära syster i Australien, gick sådär. Viber och jag kommer inte riktigt överens, får försöka skypa imorgon. Saknar syrran rätt mycket faktiskt, hon får komma hem snart! Ska kolla på "En riddares historia" idag, syrrans och min favoritfilm när vi var "små". Jag var visst elva bast när den gjordes. Gosch tiden går fort !!


sweetheart

Tog lite bilder på mig och hjärtat igår, när vi äntligen var lite fina. Nu ska han jobba en massor i helgen, så vi hinner inte ses så mycket.

Make it up

Sminket sitter där det ska och jag känner mig rätt fräsch för en gång skull. Snart ska jag springa ner och möta Steff för att inhandla det sista groggvirket. Ikväll blir det drinkkväll! Härligt värre!

Pick-nick-time

Ibland är livet för bra, sol och fika. Kunde inte ha det bättre, Steffie och jag ligger på min uteplats. Skulle gissa på tjugo grader här ute och inte en vindpust i sikte, blundar jag får jag känslan av Turkiet. En härlig dag i solen helt enkelt. Som ska avslutas med lite lyxmiddag med pojken. 💕


Mar. 25, 2013

Längtar efter att få tillbaka min bräda till sommaren, ska dra till gymmet nu. Så här "tränad" är jag just nu, är inte alls nöjd, sex-sjukilo får gärna trilla av. Haft två tuffa dagar nu senaste, med hormoner och skit. Saknar att springa efter en boll. Ja seriöst hur dumt det än låter så vill jag inget annat än att ta ut mig fysiskt. Helt körd psykiskt, brukar använda träning för att slippa tänka på jobbiga saker. Att springa när jag är arg seriöst det bästa jag vet, och jävlar va snabb jag blir ^^ när det trillat av några kilo får ni en klassisk före-efter-bild.



Movietime

Filmkväll hela natten ser det ut som, så skönt med netflix! Måndag imorgon, känner ni av måndagsångesten? Det gör jag sista veckan som sjukskriven. Vanliga livet, vad är det? Glidit omkring på kryckor och fikat allt för mycket. Ångest över att komma tillbaka till allt, konstigt nog. Fotbollen känns värst just nu, jag kan ju knappt gå!? Hur fan ska jag kunna spela?


Life is great

Vill bara jävlas med er singlar där ute, det är så underbart att ha en man. Särskilt min man, sorry girls his all mine. ❤


New in

Äntligen är lägenheten lite mer komplett och helt nystädad. Nu är bara hallen och ett par lampor som är lite "oklara" sen är vi helt färdiga med vårt lilla hem.


Feeling free

Gipset är av, jag haltar omkring i lägenheten med ett leende.


The pink ladies

En bättre måndag, lunch på stan, nyklippt snygging till dessert och tv-mys med Steffie. Laddar inför en dag i Västervik imorgon, lite nervös över att träffa läkaren. Hoppas allt går bra, så kanske det blir en runda på stan efter sjukhusbesöket. Nu är jag supertrött och vill somna så fort som möjligt! Godnatt på er ❤


This is so me right now

Två dagar tills gipset åker och mina ben är som spagetti, helt slappa. Sista veckan har slappa varit ledordet i min vardag, verkligen inte varit aktiv för fem öre. Annars tycker jag att jag varit riktigt duktig med att träna det jag kan, men har börjat tröttna. Har haft överansträngda handleder i fem veckor och längtar efter en springtur. Hur ofta händer det? Min rastlöshet har testats nog nu, måste börja jobba på beach 2013.


Awsomenes

Ett skratt förlänger livet ❤


Stupid is as stupid does

Precis avnjutit en kaffe med steffie idag, ska springa ner till henne på jobbet sen. Lite sällskapssjuk, ensam hemma nu i helgen. Igår hade vi mycket folk över, det uppskattas när jag inte kan springa omkring. Först kom Kajsa med fruktsallad och massa prata om både gammalt och nytt. Sen blev det tacos och "gameplay" med Robin och Maria. Spelade både buzz och kortspel, så jävla kul asså! Jag som är så tävlingsimriktad blir stimmig som fasen, var totalt slut efteråt !


Alot like love


Blogg.se appen

Wtf, ibland ballar den verkligen ur den där appen! Gör jag något fel eller varför strular den? Får fixa det där inlägget ikväll, suck !


Beställt lite solsken, som jag längtar

Yes nu är resan beställd, Turkiet i maj. ❤


Mammy me day

Mamsen och jag har spenderat hela långa dagen tillsammans. Kul att vi får så mycket tid ihop nu, idag blev det gå i inredningsaffärer, fika och lite träning. Ska försöka ordna upp lägenheten på riktigt nu, har lite idéer i alla fall. Tror det kommer bli jättebra! Mamsen gav mig också lite bra-att-ha-grejor, som alltid uppskattas och en jätteonödig(men dock så intressant att läsa) blaska. Så nu efter denna heldag är jag helt slut, klockan är fem över nio och jag ligger nerbäddad. God natt på er där ute ❤

https://cdn3.cdnme.se/924491/7-3/pic_


Räknar dagarna

Livet tuffar på som vanligt, tar mig inte allt för långt men finns endel att hitta på. Igår bröt Steffie och jag nyttighetstrenden och gjorde världens godaste vita kladdkaka! Lite nice, så idag blir det att försöka att gå tillbaka till det sockerfria livet. Funkar riktigt bra faktiskt, blir mindre och mindre sugen på socker! Håller mig sysselsatt med annat istället, idag har jag fixat tavlor. Spenderar mycket tid i lägenheten och då upptäcker man allt som jag vill förnya, vilket är mycket.


Fyra veckor

Idag är det fyra veckor sedan jag bröt benet, det firar vi med lite städning. Bjöd upp mamma på en liten tisdagsfrukost. Jag lagar frukost och kaffe och mamma damsugar, perfekt uppdelning! Tur att jag har världens bästa mamma ❤


We love sunny days

Ligger hemma och väntar på min man, förhoppningsvis ska vi spendera denna dag i solen. Så här mysigt hade vi här om dagen, Anton fick leka lite barnvakt åt Alice.


Make it count

Bara tjugo dagar kvar med gips, fan va skönt att bli av med det! Tänkte köra ett riktigt race på gymmet det sista nu, brädan finns där under. Tänkte ta fram den nu när jag har tid på mig att planera kost och träning som jag vill. Börjar med sockerberoendet, inget socker tills gipset är av. Nu kör vi!


RSS 2.0