Summer is here

Äntligen, solen skiner, folk på uteserveringar och jag kan ut och gå i bara linne. Det känns att sommaren är här, älskart! Hur känns livet då!? Jo helt jävla underbart, jag kan spela fotboll, jag älskar mina jobb, jag har världens snyggaste kille, världens bästa familj(som förhoppningsvis kommer hem till sommaren, då större delen av den är i Australien) och sommaren är här.. Jag klagar inte!


bal

Gjort ett snabbt jobbpass och nu är det se på match som gäller. sen blir det nog en snabbis och titta på alla fina balklänningar! Skulle gärna varit arton år igen och gått med min prins Anton.

Life is good

Sista dagen.. Längtar hem lite faktiskt, tro det eller ej !


Turkiet

💕


Alanya at night

Och ha jag är lycklig 💕


Alanya

Nu är ni framme 💕 bra väder väntas!


Haha

http://www.youtube.com/watch?v=-b44CdG_5TY&sns=em


Alanya here we come

Äntligen ska vi iväg, har inte kunnat tänka på något annat idag. Har längtat så mycket efter detta! Inatt så åker bilen från lilla Vimmerby och vid tretiden är vi i alanya, redo för sol ☀


Love loge

Helt underbar vecka, blivit lite jobb på både Boston och Statt. Äntligen har sommaren dragit igång på riktigt! I förrgår var till och med jag och Anton och invigde uteserveringen. Mys 💕


Glassa i solen

Har legat i solen hela morgonen och nu äre jobb som gäller, bara en snabbis. Slutar vid fem och imorgon ska jag enbart njuta av det vackra vädret. Bäst att få lite grundfärg nu innan Turkiet 💕 längtar!


Abs? Its all about the light

Ute på en liten kvällspromme, skönt i sommarvärmen. Har varit ute och tränat ute på landet, börjar känna av lite resultat i min kropp. Verkligen skönt, har skött min mat mycket bättre. Det är annars min svaga punkt, men näst intill godisfri. Blev visst lite kladdkaka idag, men va fasen energi behövs för träning. På tisdag kommer min "personliga tränare" och ska mäta fettprocent. Ska vara extra duktig till dess. Dagsformen:


Time to bed

Lite trött tjej, var uppe tidigt och rehabade på sjukhuset. Tror det tog knäcken på mig, klunkat kaffe i massor. Har det hjälpt? Nepp.. Nu kommer hjärtat hem och nattar mig, han jobbar natt. Saknar att ha han i min närhet 💕


Njuter

Av att sommaren verkligen är på väg, solen steker och uteserveringarna fylls 💕 mitt hjärta och jag han sitta i solen en stund efter jobbet, min snygging!


True shit


RSS 2.0