En tisdag

Idag fyller hjärtat 28år 💕 så har försökt och fira honom så gott det går, blev att gå upp och jobba lite nu på morgonen! Nu har vi lanserat vårat eget märke på Boston clothing, så blev att hänga om lite i butiken. Sen har vi käkat lunch och hälsat på steffie i sin nya lägenhet.







Sommardagar

Jobb och fotboll bestod denna helgen av, hann med att ta en lunch och middag med min kärlek mitt i allt jobbande. Ligger ute och njuter av solen innan jobbet, och saknar prinsen extra mycket.  


Och överlevde min första div.1 match med ett plus från tränarna. Måste få säga att det var jävligt roligt, snabbt och tufft. Snygg Alien-bild i tidningen också, bra panik i ögonen!


Grattis Kimpan

Chifen fyller 26 idag. Och om mindre än en vecka fyller min prins 28, letar fortfarade efter den perfekta pressenten. Ligger lite på minus-sidan vad det gäller pressenter, men jag har en plan. Slänger in en tbt-bild på Kimmo, congrats!

Work

Sista rycket nu, bara några timmar kvar på jobbet.. 34timmar på två dagar. Still going strong! Så här ser mitt älskade Statt ut nu för tiden. Slängde med en bild på Kimpan, som håller mig underhållen på andra jobbet med! Att älska det man jobbar med är värt mer än alla pengar på jorden.







Svallet

Drar upp en snabbisbild här på bloggen under lunchen. Blir dubbeljobb idag, invigning av Statt, som är dödsfräscht. 


Sommarsvallet fixat 💕

Äntligen har jag fått mitt hår fixat, blont och fräscht! Bild kommer upp imorgon, ni får nöja er med en kaffe-bild så länge.   



friends are the family you choose

Vissa veckor är tyngre än andra, tur att det finns vänner som förgyller tillvaron 💕








Nu tar jag helg

Nu tar även jag helg efter ett pass på Boston. Blir långledigt för mig nu, hela fyra dagar! Så nu blir det att njuta och försöka att ta det lugnt inför sommaren. I skrivade stund sitter jag på läktaren i gullemon och ser på gullringsgrabbarna med mitt hjärta 💕 






Day off

En riktigt mysig dag ute på landet, hängde med mina päron på paddling. Var riktigt roligt, måste verkligen göra sånt oftare. Behövde verkligen en "day of" efter att ha jobbat rätt mycket nu ett tag. Nu blir det lugnt i maj, sen sätter sommaren igång. Få är det full rulle som vanligt, hejja !





RSS 2.0