Livet blir så mycket bättre

När man vet var man ska! 

Ibland känns livet som en berg-och-dalbana, min värld har kastats upp och ner många gånger den senaste tiden. Det är väl det som är det fina med livet, man vet inte vad som väntar runt knuten. Det bara göra det bästa av alla situationer och försöka lära av sina misstag. 

Idag söndag, en lugn dag, tillsammans med Anton. Jag älskar den mannen 💕 





Wings for life

Alla borde ha en vän som Maria, i veckan bokade hon en spontanresa ner till Kalmar. Med både hotell och ett lopp, vilken sköning. Hon visste att jag aldrig kunde tacka nej till ett sånt erbjudande. Så sagt och gjort drog vi till Kalmar, blev vin och tappas på en trevlig uteservering till sent på lördagkvällen. Sen blev det kvällsdopp i badet för att sedan lägga oss och ladda till loppet. 

Lördagen började vi med hotellfrukost, måste väl erkänna att jag hade lite huvudvärk. Tyckte det var väldigt trevligt med vin dagen innan som sagt. Men bara att ladda om, för snart var det löpdags. Så vi hoppade på cyklarna och drog oss inåt stan. Där tog vi en kaffe i solen, för att sedan ställa oss i startfällorna. Loppet gick väldigt bra för mig personligen, kände mig stark i kroppen. Länge sedan jag kände att kroppen samarbetat(så jävla sliten). Vilken känsla, helt underbart! Sprang totalt 20,4km 💕 tog mig över 20km, vilket var mitt mål.


















PS. Maria älskar att vara med på kort.. Not!

Days

Dagarna går så fort, vet inte var tiden försvinner? Hinner få mycket gjort i alla fall. Mycket jobb och mycket att fixa här hemma! Att ha hus är ett heltidsjobb, renoverat Lillstugan och köpt Igor(en självgående gräsklippare). Tur att Antons familj hjälper oss så mycket, både med kunskap och tid. Fantastiska människor! 






Nattis kom förbi nu i fredags och fixade frippan på mig, blev riktigt nöjd !!

RSS 2.0