Sovdags nu, nattinatti

Helgen är gången och det ända som är kvar av den är en god natts sömn, om man lyckas med det. Varit sjuk hela helgen tyvärr, försökte mig på att ut och springa men kroppen sa helt enkelt nej till det. Så blev till att vila sig i form framför TVn. Usch, det är ju vetenskapligt bevisat att man mår bättre av träning, villvill och vill kunna träna!

Sommarformen känns väldigt avlägsen just nu. Men har gått och planerat att börja supertrimma mig så snart som möjligt. Nu när man är arton år är det ju tiden inne för att vara i sitt livs form. Så, here I come!

PS. tar förhoppningsvis körkortet snart också, en aning nervös JA!!

(puss och god natt)


Jag har alltid sån tur asså...NOT

Kul ju, här tänker man yes äntligen helg, skönt hänga med kompisarna kanske dra på fest eller bara ha det allmänt gött. Men nejnej, så märker man fredag-eftermiddag att något inte riktigt känns okej. Jaha, magsjukan jihuuu jippi. Seröst som kajsa sagt, "Anna, det borde finnas en speciell försökring bara för dig"  Jo jag börjar också tycka det, skadar eller blir alltid sjuk inte så kul! Blää

Tänker dock bara framåt och med posetiv syn på den kommande tiden. På långfredagen har micha och jag planera ett litet besök uppe i stockholm, förväntar mig fest med underbara människor och massa fjolleri. Sen blir det att softa sig igenom påsklovs veckan sen drar det iväg på road trip igen. Assfint! Blir fyra eller fem flickor från klassen som sticker upp till göteborg. Fest och shopping står högst på listan, även kanske Liseberg haha, fan va fint!

Om nuet, om jag hinner med

Upps.... fattar inte detta med blogg asså, var ett tag sen jag skrev! Så mycket som har hänt sen sist, värkligen! Livet går upp och ner i en enda röra. Men var inne på Michas blogg och checka lite och det är klart man blir sugen på att skriva av sig.

Livet efter österrike suger, asså det vanliga livet asså. Haha, nä då men det är inte lika kul att vara tillbaka. Särskillt inte eftersom jag inte kan träna på grund av knäskada, usch påt! Tråkigt när man kände att formen började komma i fas men men får satsa på skolaskolaskola nu, tänkte ta och skriva två upp satser ikväll, vilket som snart utartar sig till i natt.

Saknar österrike väldigt mycket, även fast jag inte njöt fullt ut av skidåkningen så saknar man det liv man levde där, sååå soft! Det är en helt annan atmosfär, ingen stress eller jo lite eftersom jag umgicks med micha hehe, sego! Men endå inga uppsatser, inga prov, ingen körkortsångerst m.m.. bara "Är det förfest hos er eller hos oss ikväll?" största frågan att stressa över, men inte så livsavgörande dock som alla måste här hemma

Soft dag idag endå, lunchat med mamsen, gjort kemiprov kanske inte världens bästa resultat med gjort, gutt! Sen balträning, det man ser fram emot här nere i vimmerby antar jag haha, gick inte assbra idag men det tar vi igen.. sen nu sitter man hemma och chillar..



     

       

End of a lifestory

Sitter här hemma i ljusnefall, på morfars gamla dator och skriver. Det har hänt så mycket nu på ett tag har inte haft tid att tänka på vad som har hänt här hemma, det är helt sjukt känns som igår men trots det var det två veckor och en dag sedan. Väntar på ett meil, ett samtal, en hälsning


  


RSS 2.0