Renovera mera..

Nu senaste veckorna har jag renoverat både åt mig själv och fäderna. Tänkte bjuda på lite bilder från nya boendet. Enjoy!



Har med lite hjälp av far min byggt ett sovloft, inte vågat sova där än dock.


Sitter i syrrans lägenhet

 vs.

Saknar lägenheten massor, men har ett nyrenoverat uthus där hemma som tur är. Lämnar ett litet spår efter mig här idag nämligen en film bakrundsbild på Lilles dator. Som hon kan kolla på när hon saknar mig för mycket !



Nu drar jag till Nattis, see yaaa!
Gooooooodistime / Anna

New moon

Idag blir det bio i västervik med Micha, Nattis och Hannis.


 
Ska till Nattis strax så vi kan börja samla oss och köpa godis, så sugen !! Det värsta är att jag är den enda som inte är helt besatt av Twilight av oss, det kommer vara som att gå på bio med tre personer som snackar vampyriska. Kommer fatta: Nada!

Träningstips:

Om du bestämt dig för att träna och träningslusten och energin inte finns där, har jag ett mirakelkitt som gör det omöjligt att sitta still i minst en timme framåt.

En shot av Chi san och sedan en stor god kaffe..
        

..sen för att riktigt komma igång sätt på denna låt:



Börjar rycka i mig varge gång jag hör denna, Dance away people !!

Så trött att jag blir pigg

Har ni något gång varit så trött att det slår över till jättepigg i stället!?
Till exempel efter en tuff skoldag, mässa av något slag eller bara en vanlig dag då man skärper sig lite extra. Efter när nervösiteten släppt blir i alla fall jag väldigt flummig och trotts att jag är trött blir jag pigg.

Som gårdagen, det började med att köra postbilar och sedan tvätta. Och jo, jag blir lite smånervös när jag kör nya bilar särskillt om ratten sitter på fel sida. Micha och jag klarade det dock galant med de bilar vi hade nycklar till. Därefter trötta och lite småsega åkte vi hem till mig för att gymma och basta. Redan i gymmet började flamset ta över och sedan vidare upp till datorn, som har en jätterolig cam.

http://michelleewegert.blogg.se/2009/november/the-way-u-make-me-feel.html
Nu blir det gymmet, fegade ur fotbollsträningen i Söndags.
Blir på Onsdag i stället, nervös ! Puss&kram Anna J Pettersson

Mode är något man köper..

..stil är något man har.

Haha, jag är värkligen ingen modeslav men kläder är alltid roligt. Och är bara tvungen att visa upp mina nya skor, eftersom jag aldrig kommer kunna gå i dom. Högsta jag någonsin köpt, minst 10cm. Sen har jag snott ett modetips från Nattis, nämligen fransk manikyr i lite andra färger än vit. Tycker det är väldigt fräscht och lite roligare.






Ska skaffa ny kamera nu också, får se vad jag hittar så tar med camen nu.
Min gamla kära kamera dog under Ayia napa-resan, rest in pease


Rastlös..

Nu har jag varit så kallat arbetslös i mer än en månad, och nu börjar jag tröttna på det. Än så länge har jag underhållt mig med att renovera en massa här hemma. Dock är mitt rum nästan klart nu och det är nu jag blir rastlös. Jag tänker att försöka njuta av "ledigheten" sen blir det norge, förhoppningsvis får jag med mig ett gäng härliga människor som är sugna på extra cash. Weeei

Anna & Michelle carwasch edition tomorrow.. Imorgon blir det tjäna lite pengar, sen hoppas jag få med Mich på en springtur och när det ändå är helg blir det mycket möjligt att jag ska skjusa på lite folk, så ring om det krisar med skjus <3 Puss&kram

Nu är det bestämt

Det blir inget Österrike för Anna och Michelle till våren.
Kom precis hem från Nattis efter lite soft-träning med Mich, Hanna och Nattis. Efter det firade vi vår nya nyttighetskväll med fruktsallad. Medans Hanna sitter i ett hörn och viskar konstant något av följande: Kebabtalrik, Choklad, Pizza... Haha

Bjussar på en något äldre bild, två år sen!?

Att vara eller icke vara fotbollsspelare !?

Sett fotbollsgalan ikväll, med blandade känslor.

Söndag 11.00-12.00 ska jag på min första fotbollsträning på 21 månader. Är extremt nervös redan, men hoppas på det bästa. Det ända jag är lite orolig över är knät som inte alltid vill sammarbeta.

Önska mig lycka till ! //Anna



Låånghelg i Norrköping

Ja nu var det ett tag sedan jag kom hem från Kajsa i Norrköping. Skulle kunna säga att jag nu testat på sambolivet. Det har i helhet varit en jättebra och rolig helg med mycket trams och lite fest. Lagat massa god mat med, ny favorit är pizza på tacobröd. Mums!

Tramset utartade sig snart i moviemaking, när vi gjorde oss iordning inför halloween-fest på trappan.



Hur gör jag i helgen!?
Norrköping vs. Vimmerby
Får försöka snacka med girlsen här och se vad de har för planer, så bli inte förvånad om jag hör av mig
 // Katchinggg, Anna :D

RSS 2.0