Hos Nattis och sjunger ut

Ps. Flabbar sönder till ny sida !
www.damnyouautocorrect.com




Detta är varför jag inte skaffar Iphone, eller?

Klyven dag på jobb

Handboll mellan Sverige-Norge. Under käket idag på jobbet satt vi alla samlade i baren och såg på handbollen, som slutade hur!? 20-25 till Norge, var så god stämning så var tvyngen att jubla med alla glada Norrmen. Tyckte trots allt det var stort av Sverige-tjejerna att ta silver. Vem hade trott det!? Så awsome av dem!!

Min sista jobbdag har varit helt ultimat. Var väldigt seg i början av dagen, men sen efter att jag och Marielle fått i oss lite för mycket av dessert-buffén kom socker-kicken igång. Blev massa flabb! Sen innan jag gick fick jag massa kramar och en påse pepparkakor av självaste chefen.

Kisses Anna.

Barutbildning, är sugen

Ett tag trodde jag att mina vilda dagar var över, men icke. Mitt party-sug ä större än någonsin, börjar fundera på barutbildning till våren. Kollat på en i USA, vill inte åka till någon i medelhavet. Been there done that ! Haha. Får se ska fixa en massa nu när jag blir ledig, som att söka skola till hösten. Tiden bara rinner iväg fortare och fortare, har sån åldersnojja. Bara tio år till tretti och då måste man vara klar med allt resa, uppleva, utbilda dejta vara ung och galen !

Men men nu blir det Bowling, ska bara hoppa i duschen.. inte lukta usch !

Anna Pettersson



En sömnlös natt, igen. Sover så dåligt nu för tiden, blir bara mer och mer stressad för varge gång jag ser klockan. Räknar ner hur många timmar det är kvar till väckarklockan börjar pipa 7, 6, 5, 4, 3, nu är jag nere på 2,5. Ska göra ett försök att sova igen, god natt !

På gott och ont

Skypade med Sverige idag, syrran asså ! Fan när jag hörde hennes röst ville jag bara hemhemhem! Gud va jag vill hem. Bara fyra dagar kvar här, fyra jobbdagar och en hyttetur kvar..sen är det stockholm som gäller! Åh kära vinter-Sverige, snart där !

Syrran hade också haft en riktigt bra dag hon, vunnit 5000kr och beställt en resa till Egypten,
inte alls avis !

Coca cola och julstämning

I helgen uppdagades sig den så saknade julkänslan i mitt hjärta. Har inte riktigt kunnat glädja mig till jul, tills i Lördags kväll. Då rullade nämligen en lastbil förbi Grand(jobbet), det var inte vilken lastbil som helst utan en Coca Cola-lastbil. Som de pyntat upp med ljus och lycktor, precis som i reklamen! Då stod vi alla som klistrade vid fönsterna med helt förstummade miner. I de tio sekunderna som den åkte förbi tänkte jag för mig själv.. åh jul!

Glädjer mig något enormt till jul, med hela familjen! Saknar Ljusnefall !

Bild skapad av Pettersson-barnen.

Trött på dåliga dagar nu !

Förstört en bil genom att kört i en annan bil, inte krockat eller kraschat !
Åh va dum jag känner mig, just den dagen jag ska skjusa hem min avdelningschef
så kör jag sönder sidospeglen. Sitter här och ångrar mig som fan,
ibland skulle det vara skönt att vrida tillbaka tiden !

Snart helg i alla fall, blir dock inte så mycket helg för mig blir endel jobb då med.
Dock skönt inte festat/druckit på år och dagar känns det som.
Kan nog vara smart att låta bli ett tag, en månad eller två skulle inte skada !


Skulle dock vara kul..

Utväxt!? Nej tack !

Varför se ofräsch ut!? Dissar utväxt-trenden, fult !
Blont ska vara blont!


Trot eller ej, är dubbelt så blond nu ! I håret asså.. haha(blondinskämt blir jag ju inte trött på, eller?)

Haft en så sjukt dålig dag idag, ibland går det bara inte rätt håll. Får skylla mig själv i de flesta fall, hoppas morgon-dagen blir bättre. Bara minst 14h jobb som väntar, skönt att jag gillar ett av jobben i alla fall <3 Gillar folket, gänget !


RSS 2.0