Ballongfest på Jægerbakken


Var en aning øvertrøtt nær jag skrev førra inlægget, det var dock på grund av ballong-afterwork dær hemma. Kommer hem efter en sæmre dag på jobbet och ser ett hav av ballonger, børjade næstan gråta va chock. Fick ta mig en øl och lugna ner mig. Sebastian och Petter ær skapare av detta berg av ballonger, hela 2500st. Kick och Thomas hjælpte till på ett hørn också, tack ni gjorde min dag, min kvæll, min helg. Love Anna

99 ballonger gånger 25

2500 Ballonger


Idag åker Hanna och Dina hem, jag, Kick och jæger tog en sista sväng dit för att säga hejdå ikvæll. Det var konstigt att inse att tre månader gått så fort, helt sjukt!
Jag jobbar 643m over havet. Ska jobba på Ulriken Bergens høgsta berg, se hur det går!? Wich me luck!

Ber om ursækt før det Norska tangentbordet och bilder kommer, pussochtorsk Anna

Ka skjer..

Mycket som hænder och tiden går ofantligt fort har jag kommit fram till, ett år sen balen igår. Var inte det nyss? Aja, what a fuck tiden går fort nær man har roligt. Sista månaden har flygit førbi och jag vill inte att iden ska gå fortare nu, den kan gærna stanna upp før ett tag, så jag hinner tænka. Lever ett liv jag inte trodde fanns och funderar på vad ær værklighet och vad ær fantasi. Om jag tittar tillbaka bara ett år vem hade då trott att jag skulle sitta hær och skriva ett halvnorskt inlægg om mitt liv i Norge.

Tränar mina norska-kunskaper
Har hatt ei herlig helg her i Bergen som eg avslutta med ein Orio-milkshake på Firday's, såååå digg! No er det mandag og ein ekstra frida, og det seier eg ikkje nei til. Håper at eg får trent litt i dag, og at eg får orden på litt jobbpapir og andre småting.


Nu før tiden tænker jag mycket på vad som førsigår dær hemma, hur somaren kommer se ut. Hoppas att alla kan samlas och prata om vad vi gjort det senaste månaderna. Kænner mig inte direkt uppdaterad, mycket på grund av internet funkar inte hos oss på Jægarbakken. Svænger dock førbi våra kæra jobbkompisar och snor inernet ibland. Dock blir det mest "jobb" då och inte mycket snack med the people back home.
Love Anna J Pettersson

!


Inte dåliga gener där inte..

En bild på en väldigt het liten krabat, de växer upp de små liven.
Hottie



I´m in love.


Hans fullständiga namn: 5042 Jaeger, han kallas dock bara Jaeger.

Crazy people

Sebastian och Petter använde 5 timmar en solig fredagseftermiddag för att dekorera vår lägenhet lite extra tills Oscar och jag kom hem från jobbet. Dock stoppade vi på vägen hem för att ta en öl i hamnen, där även Hanna mötte upp oss. Skit digg!! Sen åkte vi alla hem för att få oss en riktig chock. Herregud vad är det för människor jag bor med!? Vart får man denna idé ifrån?


Ett gott skratt förlänger livet !

@ the office


Haha,  90% facebook, 5% käka, 5% jobb
Nej då så illa är det inte, jobbar för fullt. Kom just till kontoret efter 8h på Kristianborg(dagis).
Nu gäller det att ladda om tills jag ska ut i fältet och klirra in signaturer. Fiber is the shit !!

Snart

Jag har bestämt att snart ska det blir bad, det första doppet för sesongen. Börjar bli dags, eller? Hummm.. tittar jag ut ser jag sol och tänker sommar-värme. Stämmer inte riktigt fullt ut, är mycket kallare än vad solen lovar. Som tur har vi vår underbara balkong där vinden inte kommer åt värmen. Igår efter ännu en arbetsintervju drog vi hem hit och tog en glass ute på balkongen, extrem sommarkänsla. Den är såå nära nu.. Sommaren '10.

Snart.. / Anna

Softich !


Denna dag tänker jag softa loss, helt komplett slut! Blev grillning, födelsedagsfest och tillsist ut på byn igår. Jag gick i vart fall in fullt ut och dansade som en galning, finns det något roligare!? Nej!
Solen skiner här i bergen idag i alla fall och snart blir det söndagsmiddag här hemma, glömt bort att skriva det men Julia är här på besök hos oss. Vi kommer få mycket besök här nu denna månaden, på torsadag kommer två tjejer och sedan 17 maj kommer självaste mor och far. Like it ! Mycket att se fram emot, nu blir det börja lite med krubbet. Love Anna



Hanna & Dina!

Ni ska med ikväll !
För ikväll blir det till att vina. Blev inget valborgsfirande igår, men det tar vi igen idag. Right girls?

Annajpettersson.

Sover gott inatt

Hur avslutas en jobbvecka som mest ultimat!?
Jo, personligt säljrekord, ett glas vin, massage och bra umgänge.
Oj, nu glömde jag choklad som mormor skickat över också. Thanks !
känner ni att det är helg?

RSS 2.0