Daddy´s gone


Mina nya idoler, hur sköna som helst.

Blev inbjudna till efterfesten på Park lane också, awsome!

Bästa roadtrippen på länge, tack tjejer !

Liseberg '11

Igår gick vi flickor först på stan en runda för att sedan avsluta dagen på Liseberg. Liseberg är sjukt underskattat, blir som tio år igen och springer omkring där som en dåre. Och tro det eller ej men jag vann på chokladhjulet också! Emma, jag och Carrro stod och disskuterade att det går inte vinna på sånt där, sen gick jag fram med två tior och vann. Stod där i total chock och bara vann jag!? Blev en STOR Marabou Schweizernöt. Kul att vi träffade han som stod i lottohuset på ica sen, han bara fnissade åt mig. Som sagt blir som ett barn.

Alla tjejorna.

Lisebergsbanan med syster.

Antonia, Matilda, Carro, Emma och mitt hår.

Flickorna innan Atmo fear.

Hittade Albin Johansson, till höger.

Jag sååå stolt över min vinnst, trötta tjejor!

On our way

Nu blir det ROADTRIPP.. Where the action is, väntar!
Här pluggas Coldplay-låter för fullt !


Attraction

Midsummer, midsummer.

Kan varit den roligaste midsommar ever. Låter kanske inte för rockigt men en spontan-supning efter jobbet slår aldrig fel! Jobbade som tur bara till klockan elva sen blev det dricka lite med Hanna och Emelie på stats uteservering. Grabbarna Anton och Emil kom ner till oss och joinade en stund innan det blev att dra vidare till Simon. Där hittade vi två väldigt trötta killar som vi snart väckte liv i, drog igång till riktig fest till slut.
Hög musik och rosé på de.

Lite småsliten idag kanske men blev bjuden riktig sommarfrulle med jordgubbar och mjölk, mumma! 

Äntligen vågade jag

Iphone white, love!

Nu blir det Strawberry Daqarri med "The mothership" Love life.

Tröstäter

Ja jag är sjuk, tre dagars ledigt blev tre dagar i soffan. Inte det roligaste, blir bättre och bättre. Nu blir det jobb imorgon, så nu är det sista kvällen i soffan i sällskap med en kladdis. Absolut det bästa jag vet! Kärlek.

Tråkigt att missa after worken idag,
börjar bli lite tradition att ta sig något gott på uteserveringen på Statt.
Bild från förra helgen när Nattis och jag after workade.

Stundentveckan över

Jag som är allt för gammal med detta med student är lika trött som de unga nu efter denna veckan. Firat syster för fullt !




Ni är Awsome !


Healing

Nu har det blivit lite lunch i den stora staden Vimmerby, mys !
Nu väntar lite massage hos Helena mamma som gett bort sin massage-tid till mig, hon är världens bästa mamma. Skämmer bort mig allt för mycket nu när jag är hemma igen, and I love it!

Ska be att om att få healing, älskart. Så sjukt spännande att höra om framtiden. Den ser ljus ut, hoppas Helena också ser det! Skriver vad de säger om min framtid sen, lite nervös nu!

See ya in court bitches, kisskiss.

Where the action is


 Nu har biljetterna kommit hem, fyra taggade tjejer som drar till Götet på festival ! Fan va kul vi ska ha, lite liseberg på det med.. älskar livet mer än någonsin! Sommar 2011 du är min.

Ny färg

Nu har jag fått mig lite ny färg på håret, stort tack till Michan. Har inte sovigt något sen igår, festen tog aldrig slut. Känner av tröttheten lite nu tyvärr, inget att gnälla om. Nu är det Fest!?
Cambild från Michans sugliga cam, drar en kompis-bild sen. Stay tuned !

På med Ray Bans sen dra på Grill hos Anna BB.

xoxo. yours!

Sunshine





Sunkissed, färga eller inte färga!?
Diggar solblekt hår och brun hy, men mitt hår blir bara blondare och blondare. Ska springa ner och köpa lite färg nu innan jobbet ! After work ikväll igen har jag hört, var upp till sent igår. Trött tjeja!
Min favvo kommer i helgen också ! Weeeiii, puss på dig !

Inte en helt vanlig tisdag

En riktigt bra sommar-dag igår, sol, bad, gitarr och lite fotboll på det.

Syster hängde med på fotbollsträning, stark av någon som aldrig spelat innan tycker jag. Efter träningen drog vi direkt ut till Snokebo och tog ett kvällsdopp, sjukt idyllisk kväll.

Beach hair

Så här ser mitt hår ut efter en dag på stranden, krullis!

Nu blir det stan med syster, sommarkläds shopping kanske! Helt glömt bort det, varit lite vimsig nu sista tiden!


Put your hand on my heart

I'm going backwards through time at the speed of light
I'm yours, you're mine
Two satellites
Not alone
No, we're not alone


Sommarpepp

Denna sommaren tror jag starkt på. Känner mig nästan som förälskad, eller är jag det?

Ligger och steker lite, byggt ett litet tält till datorn så jag kan snoka och blogga samtidigt. Smart va!? Börjar få en fin brun färg nu, bara steka på lite extra!
Jobbar för fullt nu, går bättre och bättre. Har lite svårt att lära mig kassan, touch ni vet. Inte min starka sida! Måste skaffa touch-mobil snart, Iphone 4 white kanske...

Some living, working and loving

Var ett tag sen jag skrev här nu, har haft fullt upp att leva utanför bloggen. Om vi börjar med öltältet, sjuuuuukt kul! Fredagen var jag lite på flötet men de hade sina anledningar, kände mig väldigt lurad av någon. Sen att vissa människor finner stolthet i att förstöra för andra kan inte jag rå för. Jävla äckliga idiot, trodde denna någon var en bra och vettig människa.
Sen lördag var det mycket mer roligt, inget drama! Skönt att kunna tala ut om allt till Michan och ha lite psykbryt, love it ! Slutade dock kvällen inte allt för glamoröst, men det är en annan femma. Jag hade det bäst hela kvällen.

xx. Anna

RSS 2.0