Varför kan man inte resa sig igenom livet !?

Let's do this, one more time !



Kräfftfiske, shopping, ös på örs

Gårdagen blev tillsist en mycket roligt dag och kväll. Var uppe tidigt och fiskade kräfftor med pappa och Emma. Sedan bar det iväg mor Jönköping där Emma och jag hittade oss varsin dator, blev dock ingen rosa. Men svart funkar det med. Men måste erkänna att när vi kom in i butiken sprang jag fram till en rosa dator och tänkte " den här vill jag ha!". Dock kostade den ungefär min dator-budget gånger två, så var tvungen att backa undan. Damn! Fick tänka på funktion före utseendet i detta ärende. Rätt nöjd endå, extra nöjd blev jag senare när vi gick över till kläderna. Hittade mig ett par klackisar, en kavaj och ett par snygga slitna jeans!



Nyköpta grejer <3


Ett extra tack till Lovis, som hängde med till örs ! Det var skitkul rent ut sagt, blev mycket dans. Sista dansen var lite oväntad, Erik stod för den. Även kul att träffa Anton och allt kisa-folk, var ett tag sen nu.


Även ett tack till Nattis, som ställde upp med sovplats. Det första jag sa när hon släppte in mig var "Varför har du kläder på dig" det tyckte hon var lite knäppt av mig. Men vadå jag förväntade mig att hon skulle komma ut som en liten koldolme inlindad i täcket, klockan halv fyra på natten skulle i alla fall jag aldrig orkat ta på mig innan jag öppnade dörren. Aja, skönt att sova!
Puss&torsk Anna J Pettersson

Bulgarien '09 var det !

En vecka fylld med med sol, bad och mys om dagen. Kvällarna bestod mer av pub crawl, vi hade nämligen turen att träffa golden sands bästa partyfixare(enligt oss) Dennis. Som fick med oss på en guidad barrunda, hela tre gånger. Vi svenska flickor fick gå längst fram med vår kära fana och leda alla andra nationer genom partygatorna. Nice!

Dag:


Natt:



Nu är vi alla hemma, och det är nu tröttheten sätter in !



Hey, hur är det??

Bara fint ;)
Hemma från en lång väntan på segplanet, som var försenat..
fick lite underhållning trotts allt,
Kajsa och Manda visar lite dansmoves som vi lärt oss under resan.

Kommer fler inlägg från resan när jag är lite piggare.
Mammis fixar tacos nu, bäst att springa ner till köket.
Ses !

Nervös!?

Ojoj, har glömt att nämna en en liten detalj här på bloggen.. ska nämligen till bulgarien, imorgon!
Jag är så förbannat nervös att jag börjat skriva ett avskedsbrev till alla i min närhet om jag nu skulle dö i en tragisk flygolycka. Precis packat ihop allt, shoppat lite idag med syrran. Så nu är resekittet helt och klart, ligger bara och väntar på att det ska bli dags för avresa.


Glömt något!? kan inte tänka klart, adrenalinkick gånger tusen!

Golden Sands, bulgarien '09....


Gud asså, kan inte fatta att jag ska dit riktigt än. Men det kommer väl, att en spontan grillkväll kan bli en spontan semestervecka är helt sjukt. Trodde det var tomt prat till en början, måste tacka er tjejer som tog tag i det hela!
Kommer sakna er här hemma dock!
Puss&Mys er Anna

Skriva av sig, ännu en vecka har gått

Börjar dock nerifrån, enjoy. I know I did

Lördag:
Lite jobb, in till stan träffa micha sola lite. Drog med micha till Kajsis som hade tacoskväll med filmmys, mycket uppskattat. Bästa filmen någonsin, Blades of glory. Den är så skön asså, och vi kom på att den ljusa killen är hur lik Oskar Ericsson som helst. Tillbaks till mich, som vanligt fastnar vi i tjejsnack.. satt där och babblade om livet till kvart över ett. Många roliga och lite snuskiga saker drogs upp, uppleverser och erfarenheter är till för att dela.

          
Helt sjukt lika, tvillingar? samma mamma eller pappa?

Fredag:
Underbar jobbdag, det svänger fort på Tobo golfresturang. Hinner sätta sig ner och käka frukost med personalen inte för att man säger för mycket men trevligt att höra vad de andra har att säga. Hinner sitta och disskutera igenom hur vi ska göra med maten för dagen, tacos by the way. Får ut maten jättefort, ingen stress alls. Blev det övningskörning med golfbil, gud va läskigt det var. Körde ner i en stenmur men jag fick upp den lilla saken igen, som tur var. Chefen och jag fick oss i alla fall ett och annat gott skratt under tiden. Tillbakavägen gick mycket bättre, direkt in till tacosen som bara väntade på att bli uppslukad av mig. Hade världens största leende på läpparna när jag åkte hem sedan, fint!
Så glad var jag !


Torsdag:
Monsterdag på jobbet, 101 dagens. Var till att laga mat som en galning må jag säga. Fick även cykla till jobbet 1 mil, och jag var inte den som bangade under michas födelsedag inte, blev champang, cider och öl där ja. Kändes lite dagen efter, särskillt under cykelturen. Sedan han vi inte riktigt med att käka på grund av att det var så mycket folk hela tiden. Jag är en sådan person som kan bli väldigt arg och tjurig om jag inte får mat. Och att laga mat till över hundra pers när du själv inte hinner äta för en efter åtta timmar är värkligen nerbrytande, skitdag tills...
Jag fick två kramar av en random golfkille i tjugoårsåldern, haha då känner man sig lite uppskattad :P haha

Onsdag: (Ingen vanlig dag, för det var michas födelsedag)
Michan 19år, det började med lite champange och paketöppning "hemma hos mig"(numera syrrans lägenhet). Sen blev det middag på den nya resturangen vid gamla lilla krog (namn?). Grymt trevligt, jättebra servitörer och god mat särskillt desserten, kan värkligen rekomendera stället. Sen vidare upp och fjolla oss i lägenheten, mycket bra musik spelades. Dock blev det inte utgång för hela gänget, men Hanna och jag gick ner till Harran och fick i alla fall se Nicke sjunga lite karioke. Det var värt att hålla sig vaken till det. Än en gång grattis mich diggade din tårta, http://www.michelleewegert.blogg.se/



Tisdag:
Stor shoppingdag, och det är behövligt då och då. Det värsta är att jag kan känna den där kicken av att köpa saker, blir superduperglad.. shoppaholic helt enkelt. Gick in på Intersport i intresse av ett par bra gå-skor inget annat. Det ändrade sig dock snabbt, och slutade i tre par skor, en bikini och en pumatröja. Nöjd med allt så det sved inte på något sätt.
Sen var det bara håret som såg dassigt ut, det fixade jag och syrran ganskla snabbt. Dock gjorde jag hennes hår också... hämtade ut hennes löshår och gudomligt resultat, själv var jag bara halvnöjd..

     

Måndag: Jobb på Tobo, hoppas på att jobba med denna..


Sorry nattis, jag ta bort den om du ber snällt :D
Denna film passar väldigt bra just nu, eftersom jag gjort rabarberpaj, som jag sitter och mumsar på just nu.. Mumma!
Pusskalas

Scotts

Blev till att ställa bilen tillsist, så gick det med att vara nykterist.
 
En kväll som stavas, M i c h a. Inget fel med det asså, blev mycket rock'n'roll och det gillar jag väldigt mycket. Började med lite sedvanlig förfest hos nattis, mys med flickorna  och Andreas som man inte sätt på tre år eller nått!? Fick dock aningen snefylla när vår skjus banga, eller ja det hade väl blivit ett missförstånd.. Men gud så in i helvete förbannad jag blev, sorry!! Får tacka Vickan som ställde upp och körde, guld. Väl där blev det att ge scottsbussen ett par pussar. Sen blev det dans, dans och åter dans. Tråkigt att man tappade bort alla, eller ja de som inte hängde konstant framför scotts så klart, för det var ju där jag hängde.

Kvällens komentar kom från mich: "Skulle du bli ledsen om jag dog??"
 Skön komentar, men vart kom den ifrån!?

Var på sjukan innan också för att ta en hepatit-spruta nu innan allt kommande resande, så kollade jag upp min axel/skulderblad som jag haft ont i.
Nattis komentar på jobbet var: "tänk om din axel ruttnar bort".
Och tydligen var det en virussjukdom som sätter sig på nerverna runt axlen, den kommer så klart inte ruttna bort! Men tydligen ska den få läka ut själv, inte så roligt eftersom det känns som man får en kniv i ryggen vid varge andetag. Ska räkna med att leva med det i en månad nu.... ohhhhh







Hade tid över, blev anna-kameratid! kamerakåt som nattis alltid säger :)
Det bjuder jag på, Pusspuss Anna J Pettersson
                   


RSS 2.0