Om tre veckor...

...flyttar en liten vän in här hos oss i huset. Dock har den inget namn än, får komma på något som passar. Så än så länge så får vi kalla den Norgekatten. Inte direkt ett namn som passar tycker jag!
Söt va!?

Namnförslag ?


100%

Har beslutsångest vad ska jag satsa på!?
Att bli säljare eller dagisfröken?
När jag skriver det så är svaret självklart, säljare. Dock finns det en framtid för just mig inom det området, det gäller att gå ut hundra procent var gång för att inte tappa motivation. En dag utan motivation är en förlorad jobbdag, kan en människa alltid vara hundra. Jag vill tro det. Jag har tyvärr många gånger blivit överbevisad att ju mer jag vill något ju mer motgångar får jag, klarar jag av att se förbi hinderna och uppskatta vägen? Prospecting.

Krasch and burn, live and learn. Signert Anna

Drömmer mig bort, för en sekund



Grabbkväll vs. tjejkväll

Om man bor med tre svenska killar och har två norska killar på besök till och från blir det väldigt lite tid för girl-time. Ungefär 3/5 jobbdagar blir det afterwork med grabbarna från kontoret här hemma, mycket grabbsnack! I helgen skippar jag grabbarnas vilda-partyhelg för en mer civiliserad kväll med Hanna och Dina. Dock kommer jag tycka det kommer vara piss när de sitter på kontoret och snackar om helgens bravader, varför kan jag inte vara på två ställen samtidigt !! Have fun <3

Drog ihop en snabbfilm från förra helgen.
Herregud ska det bli grabb av mig med, så mycket som jag umgås med boysen!?


Ingen snop 48 timmar innan match.

Va sa du, sa du?

Haha, missuppfattningar är vanliga i ett nytt land. Berättade lite och min fotboll och min jobbkompis snackade om sin basket på pausen idag. Hon ska tydligen åka till tyskland för att spela basket, dåligt duktig tjej. Dock när vi satt där och bara pratade kommer "rubriken". Jag bara va !?

Därför har jag samlat lite viktiga ord på Anna´s norska ordbok:
Snop - godis
Manglar - saknar
Spörre - fråga
Morsamt - roligt
Digg - grymt
Giddar - orka!
Akkurat - precis
Lurt - smart
Skummelt - hemskt
Ödelagt - söndrigt

Listan kommer selfölgift (självklart) att uppdateras. Min jobbvännina berättade att det var väldigt strängt kontrakt där hon spelade, och de fick inte äta godis 48 timmar före match. Haha vi fick oss ett gott skratt.
Manglar er där hemma dock <3

Bofiber

Work hard play harder.

Börjat på Bofiber i måndags, öppnade "starkt" med två sälj i måndags. Känslan var underbar, gillare! Dock har det varit svårt att hålla uppe andan nu senaste dagarna. Tur att jag har ett par riktigt bra jobbkompisar, de gör jobbet värt. Tack!
Och när vår lilla firmabil kommer och hämtar upp mig kan jag inte annat än le, vi har döpt den stinky.
Just have to love it <3

Bjuder på lite bilder från en väldigt speciell helg, haha.


Kos dock / Annajpettersson



Haha !

Har ni hört Ole på vinmonopolet!?



Denna låten går på Spotify-reklam ständigt, den sitter som klistrat i huvudet. Det är mest därför jag lägger upp den, så att ni börjar sjunga på den också. Blir inget Vinmonopolet till helgen är en sak som är säker, blir en lugn helg här. Lite chill i Thomas stuga, helgen kommer mer än välkommen.. Ha de Annajpettersson

After-workar

Hon är trött men hon fick ett sälj idag !

Mycket tankar på jobb just nu, men jag har inte glömt er där hemma. Miss yoy guys <3 Anna

Proppmätt, fortfarande !?


Jag, Sofia, Dina och Hanna rullade ut från Peppes pizzabuffé efter att ha suttit där i minst två och en halv timme. Detta var alltså igårkväll. Herregud, buffé är farligt, för vem vill inte ha valuta för pengarna ;) När vi väl kom ut stod vi där med en hel kväll framför oss, och visste inte vad vi skulle göra. Då kom jag med idén vi åker hem till Hanna och Dina och käkar glass, ja jag hade suttit och sneglat in dessert-utbudet som stod så fint på bordet. Sagt och gjort så satt vi efter att ha väntat på bussen en timme, hemma hos H&D. Där blev det Sex and the city, glass och min nya favorit-topping nutella-liknande chokladpålägg. Fler tjejkvällar röstar jag för, det var nice !
 
Efter tjejkvällen blev det att ta bussen hem till killarna hemma i lägenheten, någon måste ju se till dem om nätterna. Det har varit sådan mysig stämning i lägenheten nu senaste två dagarna, så fort norskarna är på besök finns det alltid levande ljus och chillmusik.
Annajpettersson


Kirrat ny mobil

Ett riktigt klipp måsta jag säga, värkligen skitnöjd ! Haha



"You didn´t want to party, so we brought the party to you"

Med det citatet klampade Tomas och Kick in i lägenheten, med gurka, morötter och dipp. Perfekt för ett par trötta svenskar, så det blev en chill-kväll här hemma med lite upplärning. Haha, ja nu är jag en lärling för Bofiber. Ska bli kul att få prova på något nytt.
Always be closing ;)
De tog även med sig vattenpipa ochh prodjektor, det blev ett par snygga bilder allt.
Anna.

Rastlöshet genererar aptit och törst

- Ursäkta, vad är klockan!?
- Svindyr (sägs med dryg stockholmska)....

Var ute igår, Hanna jag och Dina delade på det dyraste vin jag någonsin druckit tror jag. Så nästa gång blir det att planera lite bättre och hinna gå på vinmonopolet och ladda upp med lite. Men det var trevligt igår, kan bli repris ikväll om vi orkar vill säga. Annars får vi ladda om till imorgon, då blir det inget vin men pizza kan jag lova. Vi fyra tjejer som är kvar här nu tänkte ta och käka på Peppe´s pizza. Pizzabuffé ! Gud vad jag har lyxat till det mycket nu senaste veckan, bör bli bättring. Har inte jobbat så mycket denna vecka och hyran kommer som ett brev på posten. Nästa vecka blir det att satsa mer på jobb !


Idag har jag varit ute på varandran och förbättrat brännan hela dagen, nu kommer fräknarna och sommarkänslorna. Hoppas detta väder håller i sig ända till sommaren, haha. "Sol genererar lycka"
Anna.

Mirakelkur!?

Finns det något man kan göra för att bli friskt!?
Påskledigt och klart att jag blir förskyld, synd asså. Sitter här och käkar vitlök och dricker övervarm te, hoppas på att det hjälper. Sol kanske hjälper!? Den lyser över fjällen just nu, blir att ta en lugn promenad och njuta av solen. Trots förkylningen lyckades Hanna och jag oss upp på Sandviksfjället igår, när vi väl kom ner igen var vi helt sjukt trötta. Aldrig har en så enkel pick-nick varit så god som den var där på toppen. Jag kommer jag försöka springa upp dit lite då och då, utsikten är underbar !

Bilden är tagen några timmar senare, vid solnergången igår.


Kirrar nytt jobb för tillfället, tisdag kommer jag testa på ett nytt jobb. Se om jag har "it" för att bli en riktig moneymaker ;) Haha. "If you never try you never know".
Önska mig lycka till, er Anna


Sandviksfjället




Hanna och jag ska klättra i berg idag, sen blir det lite picknick och förhoppningsvis lite solning. Om vädret tillåter vill säga, lite moln just nu. Drar med mig kameran och får se om jag får ett par bra bilder. See you guys :)

RSS 2.0