Malmö

Njuter av påskhelgen till max här nere i skåne, shoppat, fikat, solat, kollat på balklänningar och myst. Syster och jag hänger 24/7, kommer säkert snart att tröttna på varandra men har så mycket att ta igen. Här är lite bilder från dagen:


Det bästa med att vara i en lite större stad är att vi kan fjolla oss hur mycket vi vill. Har tusen inte allt för glamorösa hoppkort ! Nu ska det snart bli kvällsfika ^^


Smurf


Lund med Alvis


Här dunkas smurf-hits medans grillen är i full gång, stämning ! Ska blogga mer när jag har tid, maten kallar.

Alvas mening: abbn,.jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeelthppppp


Off to Lund

Nu drar hela familjen till Nilssons i Lund. Påskfirning på gång! Fortfarande inget ägg i sikte, men jag hoppas fortfarande.

Har lämnat Lollis hos farfar, där ska hon få fira påsk iår.
Sitter på Mammas och Pappas dator nu och hittade världens sötaste bild ! Thats my baby.

lite av varge

Just nu sitter jag i lägenheten och filurar, väntar på att syrran ska komma hem. Sen blir det packa för påskfirning nere i Lund. Åker tydligen redan i imorgon vid två, överraskningen till Pappsen har avblåsning vid åtta. Vill vi hinna med att käka ute hela gänget innan. Ska bli jättemysigt, hoppas jag får ett påskägg! Vid alla högtider önskar jag inom mig att jag var liten igen.

Arbetsintervjun gick jättebra, så nu måste jag välja mellan två jobb. Fan, beslutångest! Har egentilgen sagt ja till ett av jobben redan, men ser inget kontrakt i handen. Inget säkert före det, kan ju inte tacka nej till det andra tills jag skrivit på.

Nu blir det ut och springa en sväng, rätt tung tjej just nu. Damn you B&J !
Det blir bättre i alla fall !
 


Let's go Outlandich

Outlandisch anyone!? Jag vill till solen, märks det?
På tal om det, vårsolen är verkligen välkommen, suttit ute på varandran hela förmiddagen och njutit av strålarna.

Imorgon är det måndag igen och jag har ingen måndagsångest, känns väldigt skönt. Älskar att vara "mellan två jobb", i alla fall en stund. Har varit på jobbintervju nu i veckan och har två nu denna vecka. Spännande värrre! Senare i veckan blir det påskfirning hos Lillkusinen och moster Linn nere i Lund, det ska bli kul. Roadtripp! Blir till att fira gubbarna också, Pappa och Linns Thomas, de har begge två gått och blitt äldre. Blir käka på resturang och sen har vi en genial överraskning till de!

Love Anna

Tiden flyger förbi

Nu har jag befunnit mig på Svensk mark i snart en hel vecka. Hunnit med jättemycket och måste erkänna att det känns som jag har varit hemma en månad! Har sprungit och hälsat på en massa folk och fikat och myst med familjen. Ute och gått med Lollo min kära hund också, gosch I love her. Blir så glad att hon trotts så lång tid vet att jag är hennes matte och att hon lyssnar mer på mig än mamma(Mohaha). Så när mamma kallar så kommer hon och sätter sig vid min vänstra sida och tittar upp på mig, inte på stakars mamma. Som går ut och går, matar och sköter om henne nu när jag varit borta.

I skrivade stund sitter jag  här med smootie toppad med keso efter en långprommenad med Elin och Emma. Nyttigt värre ju, för vem vet beach-säsongen kanske kommer tidigt i år ^^
Förlängt håret på min kära lillasyster, som jag spenderat mest av min vakna tid med.
Visst blev hon fin! Perfekt färg nu till hennes bal, mumma på henne!

Tog mitt pick och pack och drog

Nu är jag i Sverige, Sverige? Har inte förstått det själv än. Inte riktigt hemma än dock, ska stanna här i Lund en stund hos moster Linn. Just nu är de på jobb och jag har fått lov att ta bilen in till stan och shoppa, det tackar jag inte nej till. Så nu ska jag försöka hitta köpcentret Nova Lund. Önska mig lycka till!

Tog lite bilder i flyget, var extremt tråkigt att flyga. Även fast det bara tog 70min.


Väldigt vemodigt att lämna ett liv jag levt i ett år, måste dock erkänna att jag är sugen på
nya äventyr.

Min lördag i bilder










Bjuder på lite bilder som sammarfattar min Lördag, som började med lite tjejkväll. Tyvärr så svek nästan alla tjejer så det blev bara jag och Marthe som kletade in oss i ansiktsmasker medans vi förfestade med våra Martinis. Smakade seriöst kattpiss, som tur hade jag med jordgubbsvin också. Sååå mycket godare! Fixade marthes hår, blev jättefint.

Sen drog vi vidare till Fabriken, där det alltid är sjukt god stämning. Träffade alla gamla goda vänner, fy jag kommer sakna dem! Efter en stund drog vi på Contra, där var det bara jag och Marthe kom in. Var uppsatta på listan, var 22 eller 24 årsgräns. Var kul att känna sig ung igen, haha! Fan va kul kväll ! Blev ett antal "Jamaican Pornstars". Favvo-drink!

(Kom ur sängen runt halv åtta på kvällen i söndags, då var direkt till Donken. Helt klart värt det !)

Some love for my sister

Sorry bitches and hoes, I am to cool for school. Cool tröja va!?
Gjort den själv, fått inspo från Emmas

Ut på tur i ur och skur

Sjukt bakis idag, fan va tråkigt. Verkligen inte gjort något, så nu på kvällen blir det en kvällstur. Skönt! Ska hämta kameran och nästan hela sminkväskan som jag glömde hos Marthe igåt, jobbigt värre! Sprider alltid ut mina saker överallt när jag fått i mig lite dricka.

När jag hämtat kameran kommer det lite bilder från igår, i alla fall tjejkvällen och förfesten.

Så här ser jag alltid ut nu för tiden, går med min sjal och hatt. Jag gillart.

I am out !

Nu drar jag på tjejkväll ! All in...

Provkör mina nya jeans i samma sväng !

True love

Shopping idag och ny förälskelse.

Jag är...

Kär i... Min nya vår-kappa <3

Contra the place to be


Ny faroritdryck funnen, Jamaican pornstar !
Perfekt uppvärming inför tejkvällen idag, bara sitta och chilla och snacka om allt och inget. Nu ska jag ut och gå en sväng på stan och köpa choklad-ansikstmask. Ska göra slut på mitt solkort på solariumet när jag endå är igång, pepparkaka?

Sista utgången för mig i Norge på ett bra tag... All in tonight?

Chilla i grillen

Kom just hem från 15min solarium/power-nap, så nu är jag brun och utvilad inför kvällen. Ska dra till Byn och ta en pils, eller fler. Marthe och jag börjar tjejkvällen redan idag. Ska bara bli chill idag, ingen utgång.. eller? Så J*vla party-sugen så det finns inte!

Mörkhårig nu också, inte svart utan helt perfekt mörkbrunt !
Extentions är beställda ^^ äntligen ska jag bli långhårig igen !

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul



Älskart

When the drogs don´t work, you get high on life.

Jag älskar stunden precis efter en springtur, känner mig trött och pigg på samma gång. Helt klart i huvudet och helt avslappnad i kroppen, njuter!
Nu har Kick lagat spagetti bolognese till oss, väldigt duktigt. Så blir det lite fotbollskollande med grabbarna. Kan inget annat än att bara luta mig tillbaka och njuta av tillvaron.

Nu är jag tillbaka på ruta ett känns det som, efter som jag inte har lägenhet nu sista veckan i Norge bor jag lite här och var, det bästa att alla behandlar mig som en gäst. Lagar mat och tar han dom mig. I like it !

Dagens shopping, militärgrön kjol.


Run bitch run

Har löpträff om fem min, ska bara dra en kaffe sen iväg! Är Frida som har lyckats övertala mig att idag var det träning, gillar inte iden just i denna stund. Regnar ute och jag är trött efter jobb, stackas mig!

Menmen byebye!

Thanks you guys

Hade besökarrekod här på bloggen igår, sjukt kul att se! Fortsätt så, gör mig väldigt mycket motiverad till att blogga mer och oftare. Jag bloggar inte direkt för att få massa läsare utan mest för att det är kul att dela med sig med mina tankar, kul att ni gillar det och kommer tillbaka.
Ni är så välkomna !

Fixat bloggloving-ikon till dagens ära, dock hamnade den bland mina kategorier.
Har jag gjort något fel, hjälp?

När jag köpt kamera så kommer även bilderna se bättre ut här på bloggen, nu är hälften Cam-bilder jag tar direkt med datorn. Ska inte klaga, har verkligen jättebra Cam.
Håll ut bilder med kvallité kommer ^^


The girl behind the hat





Love the hat and my cam ^^
Ska skaffa kamera snart, Canon eos 550d står högst upp på önskelistan!


Mister bybanna

Denna dag har varit så sjukt genial. Sjukt kul på jobb, Yvonne berättade om Mister bybana och vi kunde inte sluta skratta. Ja idag var inte den mest produktiva dagen på jobbet, mycket tjejsnack! Särskillt om den mystiska Mister bybana som lyckades förföra henne på 8min under en tur på "t-banan" i Lördags. Haha älskar Girl-talk!

Sen har dagen bestått av shopping, springning och killkväll. Allt bara flyter på nu känns det som, träningen går helt super. Känner mig sjukt stark, frisk och allmänt glad.

Dessutom har Hannis hemma i Vimseby fixat arbetsintervju till mig. Tusen tack Hanna !!

Snyggt till i sommar

Letat överallt efter en hatt till sommaren och äntligen hittade jag den rätta !
Nice !? den finns på H&Ms herravdelning ! Spring och köp.


Dreaming

Kollar just på resor mot solen och drömmer mig bort, Spanien lutar det mot. Funderar på att sticka och hälsa på Sofia en sväng, men svårt att hitta flyg och sånt. Får fortsätta spåna lite! Syster-yster och jag tänker i vart fall dra en sväng snart, skönt med lite sister-time. Sen skulle jag jättegärna åka en sväng till Usa nu när jag ändå har sån sjuk resfeber, Lisa behöver lite Anna-time tror jag! Tråkigt att ingen har råd eller tid att dra utomlands med mig, feel so alone! Ska hitta någon utan planer och framtid att leka med tror jag !! Haha

Bara massa The Killers som spelas här !

Jentekveld

Denna helg har varit och är fortfarande en flytt-helg, sjukt tråkigt. Städade just ur det sista i gamla lägenheten, var verkligen inte superglad just då! Nu känns det mycket bättre när allt är klart.

Nästa helg blir defenitivt bättre, tjej-kväll planeras för fullt. Ska bli lite middag och massor roliga drinkar, sen blir det ut och clubba lite. Äntligen! Har varit så sjukt festsugen nu ett tag. Ett problem bara, vad ska jag ha på mig, har bara massa gammalt skit. Buhu för mig, shoppa eller inte shoppa!? Det är frågan!!
Hatar shoppa i Norge, svindyrt.

Slängde in en liten drink-bild !
Åh saknar Göteborg 2010, att stanna och ta en drink på Hard Rock Café mitt i shoppingrundan är helt genialt! Tror jag fick i mig fyra stycket Strawberry magaritas, under den helgen. Solklar sommar-favorit.

Flyttlådor

Här sitter jag nu, med en kaffe i handen och ser ut över ett hav med flyttlådor. Nu ska allting ut! Flyttade redan en massa saker igår, sjukt mycket saker jag har samlat på mig. Får tänka på att det är ett helt år jag varit i Norge, ett helt år! Vart försvann det, har fått så sjukt mycket erfarenhet och är sjukt glad att jag satt mig på tåget mot Norge. Verkligen spontant, en dag så drog jag bara! Min rastlöshet tog överhand efter två månaders arbetslöshet. Samtidigt som jag är glad över denna spontana tanke så är det sjukt vemodigt, har så sjukt härliga människor omkring mig! Kommer sakna alla!

If i make it here I can make it anywere ^^

The time of my life


Längtar att känna det jag kände då..




RSS 2.0