Sjukling

Förra helgen präglades av matförgiftning, denna av en dunder-förkylning ! Ska hitta mig en bra film att mysa till ikväll, skulle vilja ha en Ben&Jerry´s men det blev visst en redan igår. Tycka synd om sig själv och glass går hand i hand för mig! Min bästa tycka-synd-om-sig film är defenitivt Bridget Jones dagbok, synd att jag inte har den här dock. Hittade en annan gammal goding i alla fall !

Blir Bröllopsduellen. Gosch denna film får mig att sakna The girls!

Kate kan vara den vackraste människa på jorden också,
om jag fick va henne för en dag <3

Myslördag

Blev till att äta frukost på ett café i storstaden idag. Så är det när man inte orkar handla ! Hittade ett mysigt fik, bland smågatorna ut mot havet. Gick omkring i några små affärer när det ändå fanns lite tid att bara chilla på.

Nu blir det dock lite träning på det, ska försöka springa lite oftare så jag får en riktig killer-body till Beach 2011. Har dessutom fått ett så sjukt fint underställ av mamma i julklapp. Jag ser dock ut som en rosa michelin-gubbe i det, skitsnyggt jag lovar !? Till och med mamma skrattade lite åt mig när jag tog på mig det första gången, syrran fick ett ljusblått likadant. Dock såg inte hon lika rolig ut, förstår inte varför!?(förnekelse).. I hate that skinny bitch !!

Så här fin är jag nu:


Blir alltid lite bilder där jag fular mig, så kul att leka med den där camen !

New !

Lite mer skor till våren !
Redan hunnit använda dem båda ! Skitiga och jävliga, men what a fuck.



Just nu är jag sjuk uttråkad, har suttit inne i lägenheten i tre dagar nu. Magsjuk eller matförgiftad, känns sådär asså! Tittat färdigt på Californication sesong 1,2,3, inte mycket annat att göra när kroppen mår som den gjort. Gud vad jag uppskattar att vara frisk när jag just varit sjuk. Känns bara så sjukt bra !

Nu blir det te och handboll :)

californication

Redan sett hela säsong ett, och börjat på tvåan. Sjukt bra serie som handlar om en man i konstant livs-kris ! Han är en riktigt "asshole" och får veta att Karma is a bitch.. Jag lovar se den, ni fattar !

Nu blir det mer Californacation, 7 jobb-pass som väntar denna vecka. Det får bli skidvecka en annan, tråkigt! Kan dock inte tacka nej till jobb. Work hard, play hard. Pease out, Anna.

Första träninspasset 2011

Jag som nog så många andra här i värden, lovade mig själv att 2011 skulle bli ett sundare och aktivare liv. Ja nu Sjutton dagar efter har jag äntligen haft mitt första riktiga träningspass. Sorgligt nog! Men jag gjorde det, det är jag nöjd med. Blev en springrunda på hela 40min, tiden bara sprang iväg. Meditation som bara den, ni vet när man bara svävar iväg i alla möjliga konstiga tankar och minnen. Helt plötsligt stod jag där på dörrtrösklen och flåsa, redan hemma!? Kollar klockan och tänker där ser man. Fin som smör!

Måste klippa mig snart !
Så här kort blev det för ett tag sen, tur att det växt ut ganska så fort.


Vad som saknas nu är långt hår, solbränna och lite motion. Sen är jag redo för sommar, kanske blir en tidigt sommar iår. Vem vet!?

Nu är det läggis, sov gott :)

Seriöst!? Bakfull!?

Jag är seriöst förstörd i huvudet idag! Var på fest igår, och vad drack jag!? Inte mycket!
Tre öl och en tequila dock, det var ju trots allt "latino-party" vi var på.
Men fortfarande helt f*cked up i huvudet. Tror jag håller på att bli sjuk, inte kul alls!

Nu blir det Tacos och film-mys, gillart !

Nästa helg ser det ut att bli hytte-tur, det vill säga åka till fjällen. Åka skidor och after-skia. Lägntar, ska tjata sönder på alla så att det blir av :) saknar åka skidor och chilla, det kan vara det bästa i världen !

Spelas just nu

Städar lägenheten, och möblerar om. Väldigt anorlunda från innan och jag gillart ! Musiken spelas konstant just nu, från fem till tio. Fastnat för denna, vet inte varför.



Ska göra lista
  • Diska
  • Ränsa min nya walk-in-closet( ut med det gamla, kanske in med nytt till helgen)
  • Tvätt
  • Panta flaskor
  • Träna!?
Så kul kväll ska jag ha, hoppas ni har en roligare framför er :)
Puss och torsk !

Semestern i sverige slut

Nu är det dags att börja bli seriös igen och börja jobba, imorgon. Ser inte ifram mot det just nu, söndagskvällar suger verkligen. Särskillt nu när jag vant mig vid att vara ledig. Det som gör det ännu mer surt är att både min sambo och min lillasyster just nu ligger och steker nere i egypten! Jag då? förtjänar inte jag lite värme och sol? Ska snarast börja planera en utomlandsresa kan jag lova, vet inte vart än. Det får jag se ^^

Semestern i Sverige har varit väldigt chill faktiskt, inte överansträngt mig det minsta. Skönt kan jag lova! Julafton firades som vanligt med att åka ut till pappas skog och hitta julgran, lyckades inte så bra iår tycker jag själv. Granen var skitful(haha), men det var svårt att förutse det under all denna snö. Sen körde vi fast bilen i diket, lite av en tradition det med, detta året var det inte jag utan pappa som körde ner sig. Vi kom upp igen, tack och lov.


Senare blev det att dra på sig skidorna och skida iväg till släktjulbordet i Bullerbyn.
Som vanligt i vår familj så säger pappa : Nej då, detta är ingen tävling. Bara vi kommer fram.
Det vi barn Anna, Emma och Oscar hör är: De som kommer sist får skämas ända fram till nästa år.
Tävlingen är igång och vi barnen teamar ihop oss för att slå våra skapare. Vi barn gör oss ett litet försprång, då mamma och pappa teamar ihop sig med Svensson-familjen(kussarna). Men då händer det oförlåtliga jag tappar ena skidan och den vägrar sätta sig fast igen. Som inte min dåliga kondition skulle vara nog så måste jag nu konsentrera mig på att försöka hålla skidan på plats. Jag hör hur Mission inpossiple-låten spelas upp i mitt huvud och så fort jag tappar skidan, Skriker Oscar: För fan Anna skärp dig vi kan ta dom!! Trotts min utmattnig får jag på mig skidan ordentligt igen och fortfätter genom snöstormen fram till Emma och Oscar, vi kan nästan smaka segerns sötma när vi kommer ut på stora vägen. Vi kan se hur det lyser från stugorna.  När vi bara har 400m kvar av de 8km vi(eller jag) kämpat oss igenom hör vi mammas så retliga röst bakom oss och vi vet att vi förlorat all den heder vi någonsin haft...
Haha. oj, tror jag tittat på lite för mycket action-filmer. Men vi kom fram till Farfar och åt julbord, jag kan inte luktat blommor i alla fall. Men mysigt var det. (hade träningsvärk dagen efter)

Nyår då!? Lika dramatiskt där?
Nej då, blev att hänga lite med syrran sen åka bort till Sandra, Henke, Nattis och Henrik. Parmiddag delux ^^ Jag drack inte en droppe, eftersom jag nu måste återuppta min heder och köra mamma och pappa, Hehe. Det roliga var att ingen märkte det från jag erbjöd mig att köra ner till Harrys, Nattis Henrik var väldigt förvånad. Men mycket trevligt, bara att Sandra skärde sig i handen. Det blrv ett lyckligt slut på den sagan också-

Blev mycket text i denna resumering av semestern, kommer säkert mer. Var kul att skriva av sig trotts att det blev lite för dramatiskt.
Puss&Kram

RSS 2.0