Uppgraderad

Från min gamla Canon IXUS 70, till en ny blå Canon IXUS 95 is.

Weiii !! Nu blir det Nyårsfirande i Norrköping, måste hoppa in i duschen!

Byebye Anna

Jätterolig 25:e !

Dock en sämre 26:e, inte allt för pigg. Men vem var det!?
Inte så roligt att sitta på släktmiddag och försöka se levande ut, 
just got myself to blame.
                             
 Hängde mest med Kajsa och Michan, det var guld värt :) / A.

"Ja här skulle man kunna åka ut och mörda hela familjen"

Ja, min mor vet verkligen vad som får upp julstämningen elller kanske inte!
(hon menade det så klart inte hoppas jag, Emma och jag fick i alla fall ett gott skratt)

Nej, det blev tillsist en av de bättre jular jag haft, väldigt chill utan att behöva åka och vara trevlig hos släktingar ingen av oss känner. Utan blev en hemmajul, med julgranshuggning, skidåkning, bastu och massor med god mat. Sen kom lite släkt över till oss och jag och tjejkusinerna parkerade oss i soffan framför
"The proposal", bästa filmen! Fick lagom med julklappar i år, som en adidasklocka med matchande adidas mys-sett, pengar, filmen och även ett kors att bära runt halsen med en liten hälsning "I belive in you". Tack för en grym jul!



Mycket julstyr..

Linköping imorgon, för sista julshoppet. Blir att köpa en massa till det nyrenoverade så som lampor, gardiner och massa småsaker. För min egen del blir det lite julklappsshopping till mig själv. Ska försöka hitta en ny helt egen kamera.

Idag gick syrran sista dagen i skolan innan jullovet och vet ni!? De fick gröt till lunch, gud va sugen jag vart på att sitta i matan. Käka, snacka och softa. Det var den första gången jag längtade tillbaka till skolan.

Remember this!?

Var en sväng på gymmet med Mich idag,
vem vet kanske kommer ute en aldeles egen träningsvideo.

Puss&Torsk / Anna


Anställningsintervju

Imorgon fredag ska jag på min absolut första jobbintervju kl. 11 exakt. Lite smånervös, dock handlar det inte om ett heltidsjobb utan bara vikariejobb. Känner endå att det kan vara bra att öva lite på att skaffa jobb, litar inte riktigt på färdigheterna jag fått på arbetsförmedlingen. Hoppas på det bästa. 
Önska mig lycka till !

 

Snö !!

Det vill säga Snöturken är på krigsstigen, höhö!



Haha helt anonyma personer i denna film, inga jag känner!

Nyårs funderingar !

Nyår är värkligen en överskattad högtid, eller!?
Just nu håller Kajsa och jag på att planera lite inför denna dag, en sak är i alla fall säker och det är att fira den med Kajsis. Allways fun ! Sen får vi se hur det utartar sig.

Ett till problem Kläder, på nyår måste man glänsa och glittra. Jag funderar på något vitt, hehe. Kanske blir något i denna stil:
                   

Nyår 2009/2010 hoppas jag på ! / A

Hallå, du blödar ju.. eh blöder !

Idag blev det julhandling med systeryster, och övningskörning. Tänk att för ett år sedan hade jag inte körkort, det blir fort en vana att kunna ta sig vart man vill. Det hela övningskörningskalaset slutade med fläskläpp, efter att vi skulle byta plats lite smidigt utan att gå ut ur bilen. Blir jättesnyggt till ikväll.

Just i detta nu inväntar jag nämligen julbord på Tobo med jobbet, Nattis och hennes nye man Henrik kommer. Kommer säkerligen bli trevligt, fick umgås med dem lite på Harrys igår också. Var igentligen inte meningen att jag skulle ut igår men när Nattis och Hanna skulle iväg hängde jag på.



Julmums !

Efter renoverat ett tag börjar jag och mamma bli hungriga, och jag var ganska sur och arg eftersom det börjar bli tråkigt att renovera. Nu när jag hjälpt till med det i alla fall två månader.

Mamma- Anna, vad ska vi ha för mat idag!?
Anna- Hum, vad sägs om kladdkaka bara att man blandar i skumtomtar!?
Mamma- Men Anna seriöst vad ska vi äta?
Anna- Ät vad du vill jag ska ha kladdkaka med skumtomtar i !
Mamma tänker: ( UNGE!!)

Sagt och gjort så blev det kladdkaka med skumtomtar i, måste rekomendera väldigt gott ! Bara att göra en kladdkakesmet och blanda i små bitar av skumtomtar, mumma! Blev självklart lite middag innan det, mamsen lagade lite ungsomelett till oss.



Kan dock inte bestämma mig om jag gillar dem små söta rakarna som de är,
 allt blir bättre med kladdkaka :)
// Annajpettersson (the true story)


Bra låt

Fixade så klart en egen musikvideo, bara för att spicea upp det lite.


Ont !

Knappast sovit en blund inatt, ja nu har jag som 4 miljoner andra i Sverige vaccinerat mig. Det gjorde inte ont att just ta sprutan den var så pass liten, dock senare på kvällen och särskillt under natten kom värken.

Som tur tog mamsen och jag den tillsammans så nu går vi här hemma och klagar, vet även att det inte bara jag som har ont idag. För när jag precis var klar kom Nattis, Hanna och Annie in till vaccinationsrummet. Annie tog redan i Onsdag, men vet att Nattis och Hanna säkerligen lider med mig vart dem än är idag.
Krya på er tjejer!

// Annajpetttersson

Mycket film

Ja nu har det blivit ett par stycken, den bästa av dem alla var The proposal som Kajsa och jag roade oss med under lördagenkvällen, sen dagen efter blev det även I taket lyser stjärnorna mitt under lussebaket. När man sett RYAN RENOLDS i den förstnämda filmen är det svårt att överträffa The proposal, som just nu är min favvofilm.

Sedan igår blev det filmkväll med brudarna Nattis, Fahita(Falida), Hanna och Michan. Efter Desperate housewives så klart, det kan jag inte missa. I alla fall klassikern Tomten är far till alla barn, som jag aldrig sett förut. Den var helt störd men riktigt underhållande, jag gillade den!

            

// A


Julbord på björkbacken

I fredags blev det minnsan mitt första julbord för året, det blev repris från förra året med nästan samma gäng som då. Som tur var Sandra med detta året, alltid skönt att ha med sig en tjejkompis även fast hon mest satt och småhånglade med Sonny lite då och då. Lite småavis, hihi så söta!

Så här var det tänkt att jag skulle gå klädd, ändrade mig i sista sekund så klart!
  



Blev även lite fest oss Kim sen harrys, var aningen sliten dagen efter då Michelle ringde och fick med mig till Linköping. Orkade till och med köpa en kofta medans storhandlarn Micha köpte tre och massor annat !
// Anna. P
       


RSS 2.0