Och nu kommer bilderna från..

Det Österrike jag inte var med på ! Vemodigt.
Det satans stekarna har haft 25+ hela veckan, avundsjuk !
Här är lite bilder på 08-grabbarna och Erik:










Saknar er, Österrike, Sol, Chill och alla våra påhitt.
Jag kommer till sommaren och grillar, softar, chillar, snackar minnen och skapar fler !
Mycket kärlek från er Anna <3


Efter mycket om och men..

Nu är jag ensam tjej i hushållet, nu söker jag ny rumskamrat ! Någon som vill bo med mig !?

Mia lämnade oss i gryningen efter mycket om och men, hon fick lifta till tågstation! Kick(Arbetskamrat som skulle skjusa till tåget.) missade nämligen att ställa om klockan till sommartid, så där stod vi med tretti minuter till tåget gick 4km bort, vi sprang upp till bussstationen. Söndag betyder inga bussar i princip, Oscar sprang ut mitt i vägen och stoppade en bil och vi slängde in alla väskor utan att mannen i bilden han yttra ett ord. Det var sjuk panik där ett tag, dock tror jag allt löste sig. puhhhh !

Lycka till i Sverige och i Usa, så avundsjuk.

Redigerad bild från helgen, bye bye // AnnajP

Min är snyggare än din !

En så lyckad fredag :) trots huvudvärken som smög sig på fram mot eftermiddagen. Jobbade med Debbie och Mia, och sen kom Sofia till lunchrummet och joinade frossätandet av fredagskoset, fruktbricka och nötter. Medans vi satt där och frossade planerade vi lite inför helgens play-date. Kan nog bli kosligt :)

 

Öh vi ska till kontoret och festa där ska ni med!? Mia och jag tittade på varandra där vi stod oduschade och trötta, inte en chans var min första tanke. Dock lyckades vi med att få igång peppen när grabbarna åkte i förväg och vi fick duscha, välja kläder, sminka oss och lyssna på bra musik ! Journey- don´t stop belive spelades bland annat.

 

Tillsist kom vi till NNS-kontoret i Klöverhuset mitt i byn, där radades öl upp på löpande band. Bara att tacka och ta emot, ett känt motto i Bergen är "Man säger inte nej i Norge". Blev mycket säljar-snack och snart var jag insåld till att börja som säljare, skulle vara soft att tjäna extra-pengar. Ligger lite back fortfarande men, det gäller att kunna njuta av det som är gratis i livet också.

 

Sjöboden nästa, blev live-musik, chill, mer öl, mer trevligt sällskap. Dit blir det att gå oftare, om jag får med mig någon. Kvällen som aldrig tog slut? Snart var vi påväg med en skolös Sebastian mot en efterfest hos en jobb-kompis till grabbarna. Där blev det till att ladda om med vatten och lite massage. Skönt att få sova i en stor säng för en gång skull. I helhet ett underbart avslut på Mias tid här, tråkigt att bli själv här nu !

Det här med smak på män, alla har sin egen smak. Haha, höll nästan på att bli cat-fight här idag.. eller inte! Vad det gäller utseende kan man aldrig säga att någon ser bättre ut än någon annan, allt ligger i betraktarens öga ;)

Ha de'

 

 


It´s friday, I´m in love !

Fredag imorgon, kan säga att jag längtar. Är fredags-kos på jobbet också, det vill säga fredags-mys. Vilket innebär efterrätt i lunch-rummet, kommer jag kunna stå emot!? Hoppas inte det blir kladdkaka med glass, då vet jag inte om mitt psycke klarar pressen. En till grym sak med morgondagen är självklart att jag ska få jobba med Mia och Debbie, det ska bli roligt att se dem "in action".

"Något är på gång, jag bara känner det."
Mias sista vecka här är snart slut, och det måste nästan firas en sista gång!? Kanske blir det lite after-work till fredagskvällen. Får se hur trötta vi är imorgon, skulle vara riktigt kul ! Var lyckat förra gången ;)



Puss&torsk !!


Där jag borde vara

Vecka 12.
Det är Österrike som är det som gäller i mars, så tråkigt att inte få hänga med på den 22 timmars långa buss-resa igenom nord-eropa till Axmer Lizum.
Det svider att ligga här och kolla på gamla Österike bilder, ett måste att åka nästa år !!


Hoppas ni där nere har det bra, och tänker på oss !

Soft jobb-dag

Denna vecka jobbar jag på samma jobb som Mia och Deborah, dock inte samma avdelning tyvärr. Får försöka ta lunch samtigt så vi kan luncha tillsammans. Skulle sitta fint !

Arbetsintervju igen!? Igår var jag på arbetsintervju igen, gick mycket bättre än förra gången. Hoppas på att få ett soft helgjobb så pengar kan börja rulla in, nice. Sen ska jag shoppa mig en helt ny garderob, jag gillare! Hanna och jag tog en sväng på stan idag också, inte alls shoppingsugen eller så!?

"Den första dagen av resten av mitt liv"
Min miljonärs-bror Oscar och jag ska bilda en pakt/ed, om ett bättre levande. Det vill säga sluta med alkohol, socker och snus. Snus gäller då kanske inte just mig, det är inte riktigt min grej. Jag faller mer för Kladdkaka, glass, nutella och gärna allt på en gång. Vilken otrolig kombination !



Outlett-shoppingen gick bra

Allt för bra, haha. Kom hem med mycket grejor ! Älskar dem alla. Dock är en jacka en gåva som Oscar fick av jobbet, en tjej-jacka !? Men rätt okej endå, så den lånar jag.

Vit Quicksilver blus                                 Reklamjacka från bofiber                        Mias Gröna Roxy- jacka

Roxy-jacka                                               Halti- jacka                                           Halti-hårband

Det är öppet idag också, ska man dit? Haha nej då, idag blir det softich-kväll här hemma. Vatten och film står högst på listan och om jag orkar springa bort till Bunnpris blir det lite bakis-snacks ! Mums / Anna j Pettersson

Aj aj !


Blir nog sjuk

Gått hem i regn helt barfota, inte dåligt kallt. Hade dock en av mina nya vinterjackor på mig !
Kommer biler ;)


Shoppingångest !

Ahh imorgon ska Mia visa mig och förmodligen Sofia och Deborah ett outlett !
Gosch jag som är så sjukt shopping-sugen, och har bestämt mig för att inte shoppa kommer säkert falla för fel kläder. Haha !

Har lovat mig själv att inte shoppa fråns jag återvänder, sen fasen ska jag bygga upp en HELT ny assgrym garderod. Oh a will shop again...

Ps. Fest imorgon, jag likar det. // Anna


VinMonopolet

Då var jag vuxen, shoppat på systemet idag.
Blev ett rosa rosévin med smak av banan och caramell vid namn "Pink dragon".
 Låter det inte som något mumsigt!?


Blir perfekt till helgens festligheter som dock inte riktigt är färdigplanerade, det ända som är planerat är utgång. Mia sprang runt och visade alla möjliga uteställen. Hoppas på att vi kan hitta något bra ställe där man kan umgås med en massa norska snyggingar. Ska bli roligt(göj) att få använda min så snygga norska: Ka!? Ka!? Ka!?
(Det betyder: va?) Ett återkommande ord för min del, är svårt att alltid förstå allt. Vanskligt värre !
Ha dé // A.

Skypa !?

Sitter på min brors dator och försöker fatta det här med skype. Vet inte riktigt om jag gör rätt, ingen som svarar i alla fall.

Hummm.....

Utgång i Norge !?

Var och hälsade på Hanna och Dina här om dagen, de bor jättefräscht by the way. Vi snackade en hel del om utgång, de bästa dagarna att gå ut här är torsdagar och lördagar. Fredagar är det 20-års gräns överallt. Får dock vänta till nästa helg då får de flickorna sin första lön, fuskit! Så denna helg blir det en repris förra helhen, tjej-mys hos Sofia & Deborah. Idag står de för efterrätten, ska bli spännande, hihi.Mia och jag har precis kommit ur ducshen och ska käka lite nu innen vi sticker mot sletten !

 

Så här roligt kan man tydligen ha i norge, Fille, Sebb och Oscar hade en rolig utgång förra helgen. Ganska roligt när Fille satt där och käkade sin gröt på morgonen i denna vackra sminkning.

Hoppas på lite party snart, börjar bli lite sugen nu!!

 


Nu måste vi dra...

Älskar denna låt, den gör mig så glad av någon undlig anledning.


Hobbyfrisören Anna

Igår när Mia och jag kom hem från Sofia och Deborah var vi inte så trötta som vi trodde. Det blev till att snacka en massa skit och klippa hår. Det var så jag blev en lugg rikare, har inte kommit på om jag passar i det än men asskul med förändring.
Bror har också blivit en ny frisyr rikare under min sax. Fixar bilder snart, caio !

Träningen har kommit igång nu också, blev gymmet idag.
Hoppas på att kunna bli lika fit, snygg och cool som miss heidi !!


Pilates

Nu blir det ännu ett pass av mitt nya favorit-pass på gymmet, pilates !
Har testat mycket nya träningspass den senaste veckan bland annat yoga, figur plus och pilates. Just nu är min favorit pilates, den är så behövlig för lite tankspridda personer.
Lite av en Body, mind and soul- upplevelse. 


Bäst att träna lite innan vi börjar att laga mat och sukta efter brownisarna. See ya !

Fix till tjejmys

Amerikanska brownis med nutella-spreed på, Mia och jag fick visst ta hand om efterrätten till tjejkvällen idag. Ikväll är vi inbjudna till Debbie och Sofia på lite Lördagsmys. Blir att laga lite mat och mysa, och äta brownis. Nu har vi bakat hela förmiddagen, med en återkommande komentar "det finns lite kvar, kan jag ta det". Här sitter vi redan lite socker-höga och skrattar om att vi borde börja vårat nyttiga liv som vi snackat om redan imorgon.


Mumma ! / Anna


Vänder det !?

Härlig dag !
Sol hela dagen och utsikten från jobbet är underbar, Flöjen <3 börjar bli brun!


RSS 2.0