Träning på träningsvärk

Imorse blev det att dra till Gullringsbrudarna och träna lite, för en gång skull!
Tyvärr kände jag av träninsvärk sen dagen innan, humm.. varför då?
Jo, det är den där systern min som ska hålla på och visa mig nya dans-moves. Som oftast innebär att jag ska lyfta henne på något vänster, det är jättekul när vi väl gör det och vi skrattar tills vi båda ligger på golvet. MEEN! Som Tony Erving skulle säga.. så får jag ont här och var.

Jag kallar den "Eagel"
Tjejen(syster) kastar sig i killens(jag) famn och med killens kraft lyfter han upp tjejen på ena axlen, för att hon sedan ska sträka ut sig som en flygande örn, medans han snurrar ett varv.
Vi har dock aldrig riktigt lyckats få det att se snyggt ut, damn! Men grymt kul.

Just det i fredags var det fotbollsparty på relaxen :) nice, nice !
Med bad, exotisk bricka, lekar och en massa fjolleri.



Riktigt goa tjejer hela bunten ! puss&torsk från Anna


Ofrivilligt

Ofrivilligt arbetslös? Ja så är det, nu har jag jobbat sista veckan på TAB.

Första gången jag blev arbetslös i höst såg jag det som en lång och välbehövlig semester och unade mig att bara vara med vännerna, gå och fika, shoppa, åka iväg på weekends eller man kan väl säga att det var mer våldgästa vänner flyttat iväg till större städer.

Men nu!?
Jag vill jobba, jag vet inte hur andra känner men jag gillar att få pengar !! Haha
Så vad står på listan, åka till brorsan i norge och hitta jobb? Eller törs man åka till australien och plocka frukt och bär i hettan!? Söka jobb här?

Australien har jag alltid haft lite av en förälskelse för, men det är långt dit !

 


Home alone

Är husvakt åt päronen i helgen, men jag och Lollo svängde förbi stan och åkte skridskor med Mich. Vart inte så länge dock, helt sjukt kallt ute! Plus att jag råkade få med mig två olika skridskor, båda vänster!? smart Anna.... NOT! Nästa gång ska jag ta på mig bättre kläder och självklart ha en skridsko åt varge fot.

Imorgon blir det lagfest med nya laget, kan bli spännande. Vad jag vet blir det exsotisk bricka och lekar av alla dess slag. Tror jag drar med kameran, hihi.

Mich: Finn ett fel?
 
                                 


Be stupid?

Under helgen snackade Micha om en helt grym reklamkampanj diesel har.
Och om jag gillade konceptet, handlar om att det i alla lägen inte är bäst att vara smart.
Tänkte ut några egna också, enjoy !

Ett av orginalen.


Egna ideér..


'
Diggar den sista mest av alla, finns ett antal historier bakom den.

BE STUPID, PEOPLE !! 


I natt smidde jag tusen planer - men i morse gjorde jag som vanligt

Rubriken kan spegla känslan över denna helg.
Det blev en lugn helg med Michan, pulka, tacos, kladdkaka och en massa tjejsnack. Mycket snack om vad som ska hända i framtiden, vad det ska bli av oss helt enkelt. Jag får en sån sjuk känsla av att tänka: Undra vad jag gör om tio år!? Det finns mycket kvar att uppleva där ute, helt sjukt.


Jag blir GALEN !


Ska försöka styra upp denna blogg lite, så den ser mer seriös ut i alla fall.
Dock det är inte det lättaste att göra om en blogg
med alla dessa htlm-koder och allt!



Blir lite partysugen av denna !


Hårkris..

Nu har jag tagit ur mitt löshår och är jätteoinspererad på mitt hår!
Orkar jag sätta in extenisions igen, eller ska man kanske testa på något annat.
It a hard one to call..


Får fortsätta tänka påt, caiooo !!


Vackra vinterland

Har varit ute och fotat lite av vår vackra natur så här i vinter tid.
Här är lite pix :



Lollo var med och posade lite, min baby det!
Funderar lite på att ha lite tjejkväll med lite vin, skitsnack och mys.
Får se om någon orkar ta sig ut till lilla ljusnefall någon dag.
// puss & kram Anna

Inte så rolig natt

Att stå och vänta i tolv minusgrader på bärgaren kl. 04.00 på natten, efter att kört i diket med jobbbilen var inte det roligase jag varit med om. Vad gör man!? Klättrar ur bilen så försiktigt man kan, för att den inte ska välta. Något panik jag fick, visste inte var jag skulle ringa eller göra. Som tur var fick jag tag i min nattchef som gått av sitt pass, som hjälpte mig med numret till bärgaren och allt. Bärgaren kom och en jättesnäll man som skulle till jobbet hjälpte mig att grava bort så mycket snö runt bilen som möjligt, tur att det finns människor som ställer upp när man är i nöd!

Nu har de ringt från jobbet hela dagen, snackat om skadeanmälan på bilen och att jag ska få ha en annan bil nu när min är inne på lagning. Jippi! Jag har gått omkring och sagt att jag älskat mitt jobb, men så fan heller efter detta.

En bild från en bättre dag som tidningsutdelare, mysfaktor på jobbet:


Okej det finns dagar då jobbet inte är så illa, de dagarna då rundan tar 2,5h och man får betalt för 4h. Då man sitter i en varm bil och lyssnar på alla roliga radiopogram, och allt flyter på utan problem, och alla tidningar kommer rätt. Även jättemysigt med alla prydnader vid brevlåderna, mysfaktor! Någon uppskattar det man gör.

// en jättetrött Anna.

Giftarstankar..

Jag har nog fått bröllopsfeber efter denna helg, var är du mister right!? haha
Bröllopsmiddagen var jättebra, med god mat, gott sällskap och underhållande. Det bästa var brudparets första dans, jag som trodde man skulle bli tråkig när man gifte sig. Tydligen inte.

Gillade även att alla dansade glatt med alla, bra fart på stället! Hade dance-of med mor, far, mormor och alla andra släktingar och vänner. Det vill säga att under discolåtarna skapade vi en ring sen fick den som kände sig manad gå in och
 "do your thing". Det var jättekul att se att även de äldre bjöd till och gick in i ringen, under jubel och applåder. Mormor med systrar rockade på riktigt bra.
 

Det fula skrattet i bakrunden är tyvärr jag, det är så att jag får skämmas..
Pusspuss er Anna


Bröllopsfix

Imorgon blir det bröllop på Grand hotell i Lund, det är nämligen minstingen av mammas syskonskara som gift sig. Så idag efter mycket tjat från mamma har vi varit och shoppat klänningar och en pressent till brudparet. Så nu är det bara att upp tidigt och dra till Lund i morgon bitti, byebye småland!

Dock först blir det tacomys hos Mich, hon var visst ensam hemma det gillas.
 Ja så nu måste jag skynda mig !

Varning Mich, nu kommer jag ! // Puss Anna


2009/2010

Det började med Nyårsafton, det finns strots allt ganska stor risk för att det blir sent den dagen, eller ska jag säga tidigt!?

Blev festligheter i Norrköping hela natten minsan, började med lite plockmat hos Kajsas klasskamrat träffade även lilla Lina där med. Kvällen fortsate senare mot Vattentornet, där vi högst upp på taket firade in det nya året och även träffade på en ekorre. Haha, skulle jag haft en dagens out-fit kategori skulle han få dagens nomenering.
 Hissen ner till champang nere i allrumet, för att sedan ha lite efterfest med frasvåfflor. Snabb sammanfattnig av det hela, niiiice!

Dagens out-fit:



Gott nytt år på er, god fortsättning. 
Önskar Anna
  
  

RSS 2.0